Przedstaw się
Hej!

Jestem Piotr, 30 lat, od 10 w UK.
Pykalem w ED na PS4, ale od kilku dni jade na PC ktory w koncu sobie zlozylem, granie na padzie to jednak nie to.
Dolaczylem do forum ze wzgledu na to ze latalem od roku sam, a nie trzeba w zyciu do wzystkiego samemu sie dowiadywac, prawda?

Pozdrawiam wsyztskich Hermaszewskich!
Odpowiedz
Cześć, Łukasz z okolic Trójmiasta Smile Mając dobre wspomnienia z godzin spędzonych we Frontierze i FFE postanowiłem polatać w najnowszej Elitce. Zwłaszcza, że była w promocji Biggrin Param się głównie eksploracją, uważam ją za zarówno ciekawe zajęcie, jak i niezły zarobek - mam już na koncie sporo systemów i planetek "First Discovered". Ze względu na nieposiadanie, jak na razie, dodatku Horizons, nie wylatuję dalej niż 4-5k Ly poza bańkę. Gdy w przyszłości "wyinżynieruję" sobie hipernapęd mojego AspXa do 50+ Ly, to zobaczymy Biggrin

Pozdrawiam!
Odpowiedz
Witam wszystkich,

rocznik 79, grałem kiedyś w Frontier i X3 Reunion, lubię handel i czasami coś ustrzelić Wink.

Pozdrawiam
Igor
Odpowiedz
Witajcie nowi kamraci  Smile
Odpowiedz
Cześć, Sebastian z tej strony Smile witam całą załogę! Mieszkam we Wrocławiu i jestem studentem. Oprócz tego jestem hobbystycznie DJ i gram głównie techno Tongue a do tej gry ta muzyka pasuje idealnie. Latam na telewizorze od samsunga 49 cali + T.Flight Hotas X przymocowany do deski do prasowania Biggrin
Odpowiedz
(17.02.2018, 11:50 UTC)cmdr_Gurkha napisał(a): Cześć, Sebastian z tej strony Smile witam całą załogę! Mieszkam we Wrocławiu i jestem studentem. Oprócz tego jestem hobbystycznie DJ i gram głównie techno Tongue a do tej gry ta muzyka pasuje idealnie. Latam na telewizorze od samsunga 49 cali + T.Flight Hotas X przymocowany do deski do prasowania Biggrin

Co studiujesz i który rok? Wink
Odpowiedz
Cześć i czołem! Olek (Oligator) ze Szczecina się kłania!
Przyszedł w końcu czas na przedstawienie się na forum. Nie jestem najlepszym skrybą więc trochę z tym zwlekałem ale ileż można. 30 lat i różnie z czasem stoję więc niektóre dni pogram a w niektóre mnie nie ma. Nie spieszę się w grze i nadal szukam swojego przeznaczenia jako pilot. W RL interesuje się baaaardzo szeroko pojętym dłubaniem w "kabelkach" czyli przeróżnymi drobnymi projekcikami programistyczno-elektroniczno-mechanicznymi. Do grania używam wyprutego z wnętrzności T-Flight HOTAS-X (wypchany trocinami z arduino) i wydrukowanego w 3D pałąka do openTrack. Postaram się opisać proces przeróbek tak aby każdy chętny mógł to sam spróbować zrobić jeśli będzie chciał. Mam nadzieję, że przysłużę się Husarii w ten czy inny sposób Smile

Do zobaczenia w przestrzeni!
o7

edit: Ha! Pierwszy na 100 stronie! Biggrin
Odpowiedz
Gratki 100 strony! Order z ziemniaka się należy. Smile

Pochwaliłbyś się zdjęciem pałąka (jakkolwiek by to nie brzmiało Biggrin )
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz
Cześć Koledzy. Po długiej nieobecności spowodowanej nie z mojej winy, cieszę się niezmiernie, że mogę do Was wrócić. Mam nadzieję, że znajdzie się kiedyś dla mnie jakieś miejsce w jakimś skrzydle Wink i że razem ubijemy nie jednego wroga, przewieziemy nie jedną baryłkę rumu ku chwale Husarii Smile     
Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz
Witam. Nazywam się Michał. Od 1987 mieszkam w Niemczech tuż przy granicy Szwajcarskiej i Francuskiej. W realu pracuje jako grafik 3D.
Od niecałych 2 tygodni jako Scaurus -=PL=-podbijam kosmos Smile
Tak więc to dopiero początek mojej przygody w ED. Jak tylko fundusze pozwolą postaram się dotrzeć w nasze "polskie" rejony ( HR 8444).
Cieszę się na wspólną grę i mam nadzieję spotkać w niedługim czasie bratnie dusze w niezmierzonych przestrzeniach naszej galaktyki.
Odpowiedz