Przedstaw się
Ave. Cmdr ogniem_plujacy z PS4 się kłania. Od 12 lat mieszkaniec UK. Od 10 chroniący prawo i porządek na tej ziemi. Uwielbiam RPG, wyprawy w nieznane na kolażówce i dobre książki SF i fantasy. Obecnie latam Pythonem o dumnej nazwie Kapitan Pirx. I zastanawiam się czy dołączyć do grona, czy też nie Tongue
Odpowiedz
Hej.

Cmdr Bartg a.k.a. "Bartek".
Latem tego roku będę starcem z 40 zimami za pasem. W otchłanie kosmosu startuję wieczorami kiedy owieczki w pracy już ogarnięte a szkodniki (dwóch chłopa - 5 i 7) śpią...

Od 14 lat w branży IT, w wolnych chwilach fotografowałem (czas przeszły nieprzypadkowy - patrz: "szkodniki")...

ED to taka moja odskocznia od wszystkich rzeczy, które "muszę".

Preferuję eksplorację i raczej pokojowe misje. Obecnie używam ASPa na dłuższe wycieczki i Pythona na misje w "bąbelku". Walczę jak muszę ale asem nie jestem zdecydowanie.

Wczoraj przeskoczyłem w przestrzeń kontrolowaną przez TWH.
[Obrazek: 63074.png]
Odpowiedz
Mam na imię Kamil mam 18 lat elit kupiłem sobie na święta interesuję się militariami jestem harcerzem i narazie latam ASP EXP
Odpowiedz
Czołem Piloci  Smile
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
(18.01.2018, 21:38 UTC)Paul Grom napisał(a): aktualnie pracuję w CDprojketRED przy Cyberpunk 2077.

O Panie!!! Przerwij naszą agonię i zdradź nam date premiery Biggrin
Odpowiedz
(21.01.2018, 10:37 UTC)Calvarian napisał(a): Welcome! Smile
A @hadol i @Paul_Grom, złóżcie ode mnie kondolencje waszym rodzinom i bliskim Wink
Pamiętam co się działo jak ja się tak wciągnąłem Biggrin

Oj co racja to racja, czasami mam wieczorami w domu "wife angry mode 4 3 2 1 engaged"
Odpowiedz
Witam wszystkich, nazywam się Michał, mam 23 lata. O Husarii dowiedziałem się od mojego znajomego Hamsia, a także razem postanowiliśmy dołączyć do formacji. Prywatnie jestem studentem. Tak... zamiast pisać pracę inżynierską gram w ED xD. Osobiście nie mogę się doczekać większych wydarzeń, czy to konwoje, czy jakieś inne wspólne akcje. Biggrin
Odpowiedz
(22.01.2018, 15:58 UTC)Diamentowy napisał(a): Witam wszystkich, nazywam się Michał, mam 23 lata. O Husarii dowiedziałem się od mojego znajomego Hamsia, a także razem postanowiliśmy dołączyć do formacji. Prywatnie jestem studentem. Tak... zamiast pisać pracę inżynierską gram w ED xD. Osobiście nie mogę się doczekać większych wydarzeń, czy to konwoje, czy jakieś inne wspólne akcje. Biggrin

Czołem....na prace inżynierską przyjdzie jeszcze czas, jak na nie wszystkie;p póki co ciesz się wolnością!
Odpowiedz
Czołem Husarze i goście.

Piotrek, 29 wiosen na karku, stosunkowo świeży pilot w ED bo ledwo od listopada 2017. Powoli a nawet bardzo powoli zaczynam ogarniać podstawowe podstawy i prawidła rządzące śmiganiem po układach galaktycznych. Prywatnie do nie dawna pracownik sektora bankowego, obecnie windykator pracujący dla jednej z sieci telewizyjnych - nie powiem dla której żebyście nie próbowali unikać płacenia rachunków "po znajomości" Tongue

A poza tym jestem prosty człowiek, widzę husarskie skrzydła, to wchodzę Smile
Odpowiedz
Witajcie gwiezdni podróżnicy.

Z tej strony CMDR Muzzyx. Moje prawdziwe imię brzmi Michał i mam 31 lat. ED to moje pierwsze doświadczenie z gatunkiem space-sim, ale nie jest to moje pierwsze zetknięcie z tematyką kosmosu, podróży międzygwiezdnych, czy sci-fi. Od dziecka (do premiery Last Jedi) byłem wielkim fanem Gwiezdnych Wojen, Star Treka i Battlestar Galactica.

Poprzednia gra w tej tematyce to (wstyd się przyznać) No Man's Sky - szybko skończyłem. 

Obecnie latam Vulturem i robię Bounty Hunting, a w przerwach latam Delfinkiem i Cobrą zmodyfikowaną pod transporter (wcześniej jako combat).

Z życia osobistego - jestem pracownikiem CD Projekt RED - widziałem przed chwilą w tym wątku, że jest tu ktoś jeszcze z CDPu (siema Paul Grom) - niemniej jednak nie było to planowane. Nie wiem kim CMDR Paul Grom jest na żywo, także możecie spać spokojnie, jeszcze nie staramy się was przejąć. Biggrin

Z innych tematów - jestem właśnie w trakcie nauki jazdy, więc będę prowadził nie tylko pojazdy kosmiczne, ale też lądowe.

No i na koniec informacji - niedługo rodzi mi się pierwsze dziecko i będzie to dziewczynka, dlatego na jej cześć nazwałem swój pierwszy statek pasażerski "ZUZI".

Dziękuję dowództwu za przyjęcie, pozdrawiam was wszystkich serdecznie i do zobaczenia na gwiezdnym szlaku!
[Obrazek: 3E27FFB58D7434C01176D6E22CB9C6691CD69AAD]
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz