Witajcie gwiezdni podróżnicy.
Z tej strony CMDR Muzzyx. Moje prawdziwe imię brzmi Michał i mam 31 lat. ED to moje pierwsze doświadczenie z gatunkiem space-sim, ale nie jest to moje pierwsze zetknięcie z tematyką kosmosu, podróży międzygwiezdnych, czy sci-fi. Od dziecka (do premiery Last Jedi) byłem wielkim fanem Gwiezdnych Wojen, Star Treka i Battlestar Galactica.
Poprzednia gra w tej tematyce to (wstyd się przyznać) No Man's Sky - szybko skończyłem.
Obecnie latam Vulturem i robię Bounty Hunting, a w przerwach latam Delfinkiem i Cobrą zmodyfikowaną pod transporter (wcześniej jako combat).
Z życia osobistego - jestem pracownikiem CD Projekt RED - widziałem przed chwilą w tym wątku, że jest tu ktoś jeszcze z CDPu (siema Paul Grom) - niemniej jednak nie było to planowane. Nie wiem kim CMDR Paul Grom jest na żywo, także możecie spać spokojnie, jeszcze nie staramy się was przejąć.
Z innych tematów - jestem właśnie w trakcie nauki jazdy, więc będę prowadził nie tylko pojazdy kosmiczne, ale też lądowe.
No i na koniec informacji - niedługo rodzi mi się pierwsze dziecko i będzie to dziewczynka, dlatego na jej cześć nazwałem swój pierwszy statek pasażerski "ZUZI".
Dziękuję dowództwu za przyjęcie, pozdrawiam was wszystkich serdecznie i do zobaczenia na gwiezdnym szlaku!