W jakie gry gracie na konsolach oprócz elitki?
Ja większość naszego CG zrobiłem na ps vicie.
                                                        [Obrazek: QtSCvGW.png]               

Odpowiedz
Zawsze chciałem mieć konsolę ale... teraz to już nie wiem po co? Jest obecnie dobra promocja na Xboxa S 500GB z 2 grami, ale nadal brak mi motywacji - co mi ta konola może dać czego nie da mi MÓJ blaszak
Odpowiedz
(31.10.2017, 16:36 UTC)kris750PL napisał(a): Zawsze chciałem mieć konsolę ale... teraz to już nie wiem po co? Jest obecnie dobra promocja na Xboxa S 500GB z 2 grami, ale nadal brak mi motywacji - co mi ta konola może dać czego nie da mi MÓJ blaszak

Jeśli się nad tym zastanawiasz to raczej na nic ci ona.
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Blaszaki górą! Jednak jest klika powodów aby mieć konsole, pierwszy to chęć zagrania w grę która jest tylko na konsoli, a wypadku NS extra jakość w tak małym urządzeniu, wraz ze stacją dokującą waży mniej niż myszka i zasilacz do lapka, ta mega mobilność przydała mi się już wiele razy.
Odpowiedz
Ja mam nadzieje, że nie wywiąże się tu durna wojenka w stylu pc master race vs console peasants? Wink Bo to dobre dla gimbazy

Jak ktoś zastanawia się po co mu konsola skoro ma PC, niech w ogóle się nie zastanawia Wink

Jeszcze jedna gra dojdzie na którą czekałem a jest to War Thunder Smile
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
(02.11.2017, 06:48 UTC)Biomm napisał(a): Ja mam nadzieje, że nie wywiąże się tu durna wojenka w stylu pc master race vs console peasants? Wink Bo to dobre dla gimbazy

Jak ktoś zastanawia się po co mu konsola skoro ma PC, niech w ogóle się nie zastanawia Wink

Jeszcze jedna gra dojdzie na którą czekałem a jest to War Thunder Smile

a to nie wiedziałem że są jakieś wojny, spokojnie, normalnie się pytam po ludzku, bo nigdy na żadnej konsoli nie grałem, czy w obecnych czasach zawracać sobie głowę w ogóle konsolą,

nawet nie chodzi mi o kasę tylko o to czy nie wrzucę jej do szafy po godzinie. Generalnie już znam odpowiedź kilka osób miało podobny dylemat, a niektórzy z ciekawości kupili i opisali

"wrażenia". Reasumując doszedłem do wniosku że w moim przypadku nie warto.
Odpowiedz
To już subiektywne potrzeby

Ja konsole mam z wygody i małych gabarytów - ale od bajtla na kompach siedziałem, aż do zakupu pierwszej konsoli Wink
Odpowiedz
Temat rzeka. Od małego sam grałem na piecu, ale później była pierwszy szarak. Po szaraku były lata gry na pc, dopóki nie wyemigrowałem. Wtedy praca dla Eidosu skusiła mnie do kupna ps3, a ps4 zakupiła mi żona chyba 4 lata temu na rocznice ślubu. Żeby nie było tak fajnie to wręczyła mi prezent w dzień kiedy wybieraliśmy się na wakacje (bestia!). Od tego czasu mam dwie ostatnie plejstejszyny i cieszy mnie to, że nie muszę upgrade’ować sprzętu co jakiś czas. Tylko te ceny gier trochę odpychają...
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Mam PsVitę , VitęTV-bardzo fajnie gra się na streamie (aletylko po lanie), PS3 , PS4 PRO i w miarę dobrego pieca (i5-4970K GTX ,960 4GBRAM, 16 GB ramu i SSD do FHD OK) Też kiedyś namiętnie grałem na piecyku. BF 1942-klan,ligi itd. Później przyszedł czas na konsole. PS3 kupiłem dla funu żeby zobaczyć jak się gra napadzie Biggrin. Pierwsza gra to Resistance. Na tej grze nauczyłem się obsługiwać pada Smile
PC tylko wyłącznie do strategii i Falloutów 1,2 Baldursów itp.
Odpowiedz
(02.11.2017, 12:53 UTC)szkodi napisał(a): Temat rzeka. Od małego sam grałem na piecu, ale później była pierwszy szarak. Po szaraku były lata gry na pc, dopóki nie wyemigrowałem. Wtedy praca dla Eidosu skusiła mnie do kupna ps3, a ps4 zakupiła mi żona chyba 4 lata temu na rocznice ślubu. Żeby nie było tak fajnie to wręczyła mi prezent w dzień kiedy wybieraliśmy się na wakacje (bestia!). Od tego czasu mam dwie ostatnie plejstejszyny i cieszy mnie to, że nie muszę upgrade’ować sprzętu co jakiś czas. Tylko te ceny gier trochę odpychają...

I dlatego mam konsole MS 

Tam możesz sobie legalnie dzielić konto z druga osoba, więc każde zakupu masz o 50% taniej Wink
Odpowiedz