Przedstaw się
Witam,
jestem nowym graczem Elite: Dangerous. Lubie spokojny relaksujący grind xP. Niekoniecznie dochodowy.
Odpowiedz
Witam wszystkich nowych pilotów. Jeżeli chcecie lepiej poznać świat gry to zapraszam na przeloty szkoleniowe, które organizuję. Zazwyczaj dostępny w grze jestem ok 21:00 -23:30.
Jeżeli ktoś ma chęć na taki przelot proszę info w PW lub na forum pod tym wątkiem http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=3665.

Zapraszam i życzę powodzenia piloci!
Odpowiedz
Cześć,

Maćko z tej strony, CMDR Shinigami (aka Anoobis, rpr13).

Na co dzień robię za code monkey. A po pracy to już różnie, ale chyba najwięcej giercowania.

E:D mam od Premium Beta. Kupiony pakiecik z Lifetime Expansion Pass.

Już wcześniej grałem z Husarzami i grało się przyjemnie :-)
(Niestety za moje lenistwo zostałem usunięty).
Odpowiedz
Hello Commanders!

Jestem eMarcel (39Ly) . W Elite pykam okazjonalnie i tylko VR (VIVE) jak mnie najdzie ochota na kosmos i medytacje miedzy planetarne przy szklaneczce wybornej Lavian brandy, nasłuchując radia Sidewinder. Moje kosmiczne konie to Vipery, ASP, Python i Anaconda (swierzynka). 

Zastanawiam się czy są w Husarii Cmdrs o przybliżonych parametrach wiekowych ...

Cheers!!
eMarcel
Odpowiedz
Witaj o7

38.55% składu TWH ;>
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
(28.09.2017, 09:50 UTC)emarcel napisał(a): Hello Commanders!

Jestem eMarcel (39Ly) . W Elite pykam okazjonalnie i tylko VR (VIVE) jak mnie najdzie ochota na kosmos i medytacje miedzy planetarne przy szklaneczce wybornej Lavian brandy, nasłuchując radia Sidewinder. Moje kosmiczne konie to Vipery, ASP, Python i Anaconda (swierzynka). 

Zastanawiam się czy są w Husarii Cmdrs o przybliżonych parametrach wiekowych ...

Cheers!!
eMarcel
Witamy.

U mnie lvl 39, 31 grudnia mam lvlup. Biggrin Tongue
Odpowiedz
Siemano z tej strony CMDR Maszi
Narazie gram w solo play, mam tylko Type 6 Transporter, od czegoś trzeba zacząć Smile
Znalazłem grę dzięki kycowi i postaram się wrzucić trochę piwa do community goal Wink

Pozdrawiam Smile
Odpowiedz
Witka
 z tej strony CMDR kefirus81 gram w elite na ps4 od lipca, gra bardzo mi się podoba i cały czas odkrywam w niej cos nowego.
Aktualnie latam Vulture, asp explorer lub TYPE 7. Lubię różnego rodzaju misje, także jeśli będzie ktoś chetny do wspólnego polatania zwłacza wieczorami na mojej platformie, to chetnie się podczepie.

pozdrowienia
Odpowiedz
Dzień dobry

nazywam się Daniel ale we wszystkich grach używam nicka Nijel.

Mam pewien pomysł na opisanie historii Nijela w ED, jednak tutaj napiszę bardziej o sobie.

Mam 35 lat, jestem szczęśliwym mężem i ojcem. Granie to moja pasja, ze względu na dorosłość jednak z niewielu jaka została. Gram w różne gry, kiedyś nawet pół profesjonalnie, teraz jestem emerytem w świecie gier.

ED zacząłem grać bo chciałem pobawić się joyem i tak zostałem w grze już prawie 300 godzin, w moim przypadku obowiązków zajęło mi to wiele miesięcy. Gram bardzo casulowo, potrafię utknąć na jakiejś planecie na godziny i jeździć bez celu dla samego fanu, to powoduje, że raczej żadny ze mnie pro gracz.

W ED gram jak jak grało się 20 lat temu, nie korzystam z różnych poradników, odkrywam wszystko sam, dopiero jak mnie zżera frustracja skorzystam z jakiegoś poradnika. Przykładowo by sprawdzić czy mogę zrobić jakaś modyfikację u enga to lecę do niego i potem spisuje na kartce surowce - mało efektowne ale właśnie tak traktuję tą grę, jak przygodę.

Zajmuję się dwoma rzeczami - mam taksówkę, Asp Ex i tutaj moja duma jump 47 i jest nawet żółty. Druga rzecz to bawię się FDL jako bunty hunter, głównie w weekly.

Do gry podchodzę PvE, ewentualnie PvP ale w formie RPG, jako element światu. Czyste PvP realizuję w BattleField, to druga gra gdzie mam setki godzin gry.

Jako emeryt korzystam z TS, zatem jak będę grał pozwolę sobie wchodzić do Was na TS.
Odpowiedz
Mam na imię Michał. Mam 19 lat. W elite mam nazwę sewendejs. Dołączyłem do husarii bo chce się przydać. Mam czas na grę (w miesiąc zrobiłem 110h) i uwielbiam farmienie w grach. Ja jestem człowiekiem od spędzania masy godzin na misjach społecznościowych. Ale także dołączyłem by mieć jakąś pomoc w przypadku niewiedzy o jakiejś mechanice gry bądź by mieć pomoc od innych graczy.
Odpowiedz