Obłożenie pada
Ja czasem zakur... w stację ale się tym nie przejmuję, wsteczny, korekta lotu i naprzód Biggrin

Nie ma się czym przejmować, poćwicz z czasem na pewno opanujesz pada .., tak jak i ja .. mam nadzieję Wink
Odpowiedz
Ja mialem podobnie na padzie. Poczatki byly tak denerwujace, ze zona zlitowala sie nade mna i zamowila mi Hotasa. Teraz juz calkowicie zapomnialem o padzie bo zabawa z joyem jest w "pytke". Daje tez moim zdaniem wiecej przyjemnosci, ale wszystko zalezy przede wszystkim od zawartosci komandorskiego portfela.
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Ja bez problemu ogarnąłem pada, ale lot na hotasie to inna liga
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Kusicie tym HOTASem, a wczoraj była błyskawiczna akcja na Allegro i gość sprzedał praktycznie nowego za 180 zł....
Odpowiedz
(31.08.2017, 07:45 UTC)Dydex82 napisał(a): Kusicie tym HOTASem, a wczoraj była błyskawiczna akcja na Allegro i gość sprzedał praktycznie nowego za 180 zł....

Widzialem, a to wszystko przez skrzypienie joya, ktorego mozna sie pozbyc. Ja powiem bardzo prosto - jest w tym sila, a na plejce niestety nie mamy za duzo do wyboru.

Odpowiedz
A ja tam padem daje radę Smile Może dlatego, że już sporo lat gram głównie na padach Smile
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
Grac na padzie to gram od czasow PSXa, a wiec prawie 20 lat, ale z hotasami stycznosci nigdy nie mialem (poczatki to joye z atri). Dodatkowo zawsze sadzilen, ze nie moge byc fanem jakichkolwiek "latajek" po kosmosach czy przestworzach, wiec po co bylby mi hotas potrzebny?Biggrin

Odpowiedz
Ja kupiłem swojego Hotas-a ze względu na Fligh Simulator. A teraz się przydaje do Elitki Wink. Mam wersję PC/PS3 i chcę go zmienić na wersję pod PS4. Jak ktoś chętny do zakupu to proszę o info na PW
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Ja po testach wybrałem pada względem hotasa, po części z praktyczności ( rozkładam się na kanapie z drinkiem w łapie i gram ) na hotasie tak nie mogłem więc poleciał dalej Biggrin
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
Oczywiście wszystko zależy od preferencji osobistych. Ja rozkładam się na kanapie razem z rozkładanym stolikiem na "śniadanie do łóżka", i lokuje hotasa na tym. Drinki podaje żona ???

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości