Przedstaw się
Cześć,

Mam na imię Maciek, w grze CMDR Wegas, 34 lata na karku.
Mieszkam i pracuje w Warszawie.
Na co dzień zajmuje się transportem międzynarodowym -spedytor.
W ED gram od momentu premiery na ps4.
Obecnie cieszę się ze zwiedzania drogi mlecznej.

Co będzie dalej, zobaczymy. Jak wrócę do bańki zainteresuje się bazą Husarii, podbije repa i może spotkamy się na wspólnym patrolu –pozdrawiam.
Odpowiedz
Czołem,

Olsztynianin cmdr P0K0 lat 36, fan simów wszelkiej maści. Jako nastolatek katowałem Frontiera na Amidze 500. Elite Dangerous ogrywam po troszeczku od czasu premiery samotnie i chyba czas najwyższy to zmienić, wprowadzić jakąś fabułę w ten ogromny świat. Posiadam zestaw TM Warthog + Saitek Combat Pro Pedals + TrackIR4, więc jestem gotowy rzetelnie zabrać się do pracy. Do zobaczenia (mam nadzieję)! Wink
Odpowiedz
Witamy wszystkich.
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Witam,

Jestem WuJot, nie piję od siedmiu dni (ale nie pod rząd[nie podałem imienia, ale podpowiem że moje imię oznacza predyspozycje do spożywania alkoholu]), szukam dziewczyny i od czasu do czasu (kupiłem grę 4 godziny temu) gram w Elite.
Odpowiedz
Cześć
Przedstawię się jeszcze raz Smile
Aleksander lat 39. Żonka ,dwójka wspaniałych dzieciaków . Mieszkam W Bielsku-Białej.
W ED gram na PS4 choć zaczynałem na PC. Tak naprawdę dopiero raczkuję w ED ale chcę się zagłębić w naszą przepiękną MilkiWay.
Odpowiedz
Jeszcze raz Smile
Aleksander - Olo rocznik '78. Bielsko-Biała. Żonka dwójka dzieci - parka Biggrin . Lubię grać , grillować , jeździć Fiatami Smile
Gram na PS4, PS3 i od czasu do czasu na PSVita. Swego czasu (lata świetlne temu) dużo grywałem w Battlefield 1942 w klanie 13 Kohorta - ligi , sparingi etc.. Lubię RPG ,FPS RTS oraz symulacje lotu .
Oczywiście posiadam PC ale z braku czasu grywam tylko na jednej platformie - czasami Starcrafty i inne RTS-y gdzie na konsolach to deficytowy produkt.
Mam nadzieję że uda mi się wplątać w Waszą frakcję - ten ogrom forum i ED Biggrin
Odpowiedz
(14.08.2017, 11:40 UTC)Paulek0509 napisał(a): Cześć!
Moja rodzinka woła na mnie Paweł i nawet dobrze mi z tym Biggrin )  Mieszkam w Katowicach, za 3 tygodnie strzeli mi w karczycho 41 latek... Ale czuję się na jakieś 22... no dobra 25 lat Wink

Moja przygoda z ED zaczęła się w lutym tego roku i grałem 105 minut (wg licznika STEAM Wink ), potem dałem sobie z tym spokój, bo bardziej podchodziło mi EVE Online... No ale ileż można...
Deklaruję, że będę robił wszystko, ażeby jak najszybciej załapać zasady rozgrywki, dlatego nie zrażajcie się moimi ewentualnymi głupimi pytaniami  Rolleyes

Do zobaczyska w przestrzeni!!!

oj czyli blisko mnie, bo ja z Bytomia tak jak i Olo71 (mój brat)
Odpowiedz
Tomek 39 lat, pochodzę z małej miejscowości niedaleko miasta Głogów na dolnym śląsku. Przygodę z tą grą zaczynałem jeszcze na amidze cd32 było to sporo wiosen temu i cieszę się bardzo, że gra powróciła. Obecnie ciupię w nią na PS4. Pozdrawiam wszystkich pilotów, całą Husarię i życzę wszystkim wielu sukcesów w grze, do zobaczenia gdzieś w ... kosmosie Smile
Odpowiedz
Witam
Karol lat 37, żonaty, trzy wspaniałe córki, pracuję na zmiany jako kierownik działu utrzymania ruchu i dozoru technicznego.
Dużo gram - mało sypiam. coś za coś Smile.

w ED mam ograne ponad 100h. Do tej pory tylko handel. Mam nadzieję na urozmaicenie zabawy w gronie znajomych.
Odpowiedz
Hejka,
Stuknęła mi niedawno - a właściwie - nie wiadomo kiedy pięćdziesiątka. Wraz żoną i dwójką dzieci mieszkamy od dziesięciu lat w Irlandii. 
Jak przez mgłę pamiętam Frontiera: Elite II, którego instalowałem pod DOS-em z dyskietek na pierwszym PC.
Jestem fanem hard SF, cyberpunku i Phillipa K. Dicka.

pozdrawiam Wszystkich
RainDrift
[Obrazek: 78306.png]
Odpowiedz