Ankieta: Czy zagrasz w No Man's Sky
Tak kupię od ręki.
Nie szkoda mi kasy na ten kicz.
Poczekam na opinie innych.
[Wyniki ankiety]

No Man's Sky - dyskusja ogólna
(11.08.2017, 12:24 UTC)Xeonary napisał(a): Ilu oni mają ludzi? 15? Szybciej im to rozwijanie gry idzie niż Frontierowi ;D

Jak mówił sean wszystko to już było zrobione teraz jedynie trzeba było spisac kod z serwetek i chusteczek Wink
CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX
Odpowiedz
No dobra, a doczytał ktoś kiedy na PC - Steam update?

To jest skandal, że konsole już mają a biali jeszcze nie Biggrin
Odpowiedz
Pierwsi gracze sie juz spotkali:

https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGam...layer_met/
Odpowiedz
STEAM UPDATE ruszyło!

4 GB
Odpowiedz
Na gog za 100 z groszami można wyrwać...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
(11.08.2017, 15:51 UTC)Shamoth napisał(a): Na gog za 100 z groszami można wyrwać...

No tak ale czy warto?
Odpowiedz
Oki, złamałem się i kupiłem Biggrin
Więcej z wrażeń jak wrócę z mini wakacji (środa, czwartek).
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
(11.08.2017, 18:49 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(11.08.2017, 15:51 UTC)Shamoth napisał(a): Na gog za 100 z groszami można wyrwać...

No tak ale czy warto?

Pod pewnymi względami NMS jest nie do przegrania więc to niewielka kwota za te set godzin pykania. No i cały czas nad nią pracują także czemu nie. Ja tam złapałem bo na 80% to nie ma co liczyć za prędko Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
https://www.greenmangaming.com/games/no-...ampaign=cj

Wychodzi jakieś 75 zł. Sam się zastanwiam, ale na ten moment wolałbym chyba dorzucić do SC.
Odpowiedz
Powiem szczerze, ze zaskoczyli mnie tym updatem.

Gram na PS4 i różnica jest ogromna, począwszy od ogromu flory i fauny który dodali, przez system lotu, a na handlu i walkach skończywszy.

UI o niebo lepsze, tak samo jak grafika i płynność z jaka działa teraz gra (ps4). Wczoraj zaatakowany przez piratów, w momencie kiedy skończyło mi sie paliwo, nie dawałem im rady, nagle wskoczył jakiś npc-hero, który stanął po mojej stronie. Zginąłem i tak....
Gra po udpdate, jakby zyskała klimat...w każdym aspekcie.

Fakt faktem jedna z moich baz zniknęła, ale gotów jestem zapłacić ta cenę za te wszystkie 'goodies' które dostałem. Lecę badać dalej, o7
Odpowiedz