Fotelik za grosze.
nie, no bomba Panie!

Wyglada na mega wygodny.
Podobaja mi sie zolto-czarne wstawki po bokach, dodaja klimatu.

+1!

PS. Rozumiem, ze ta mala dziura w drzwiach to wejscie dla drugiego CMDRa, tak? Smile
Odpowiedz
(06.08.2017, 20:13 UTC)Shamoth napisał(a): A co zrobisz z kanapy? Wink

W zasadzie też będę mógł oddać Biggrin
Ewentualnie siedziska do kabiny dla pasażerów ;p
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
(03.08.2017, 18:55 UTC)Vaen Inc napisał(a): [ciach]

Reszta fotek w linku:

Fotelik
Czy przez tą dziurę w drzwiach żona podaje Ci jedzenie i picie?  Smile

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
(07.08.2017, 09:07 UTC)zieluk napisał(a):
(03.08.2017, 18:55 UTC)Vaen Inc napisał(a): [ciach]

Reszta fotek w linku:

Fotelik
Czy przez tą dziurę w drzwiach żona podaje Ci jedzenie i picie?  Smile

To dla kota, ale rozbawiłeś mnie do łez  Biggrin Biggrin Biggrin
Odpowiedz
Starzejemy się panowie, kiedyś podstawą gejmera była mała lodóweczka z napojami Wink
Także może by zreanimować tradycję i taką wstawić pod fotel Biggrin
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Cytat " Kółka muszę jeszcze dokręcić bo strasznie ciężka ta kobyła Biggrin , za to rozkosz a nie granie. No i nie skrzypi.

Misję wykonałem, żona kiedy na mnie patrzy stuka się w głowę, ale z domu mnie z nim nie wygoniła."

Ja myślę że nie tylko nie wygoniła ale obmyśla chytry plan - jak się pozbyć tego "mebelka" i jednocześnie Ciebie Biggrin Biggrin

A swoją droga to ciekawa sprawa i faktycznie i kółka i mała lodówka - może być turystyczna w szafce by się przydała np na Piracki RUM
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
brawo brawo, ja niestety mam pokój z aneksem kuchennym i jedyne co wykorzystałem to część blatu kuchennego (z czasów kiedy kuchnia była osobno) który z jednej strony przykręciłem do ściany na kątownikach a od mojej strony sa dwie regulowane nogi z castoramy.
całośc jest zamontowana wzdłóż blatu kuchennego który oddziela kuchnię od pokoju - jedyny plus kiedy żona obiad daje ( czasami nie daje Smile ) to tylko talerz sobie przesuwam bez wstawania Smile
reszta to niestety minusy - czajnik zagłusza wszelkie odgłosy z prawej strony a telewizor z lewej ( tv wisi na ścianie na lewo od monitora Sad ) sensowne granie zaczyna sie wieć dopiero wieczorem kiedy dzieci juz śpią Smile
Odpowiedz
Piękne po prostu piękne a co ważne recykling pełną gębą Biggrin
ECH MECH TACH PECH

[Obrazek: MEsXLpE.png]
Odpowiedz
(07.08.2017, 20:27 UTC)MAGNUM354 napisał(a): brawo brawo, ja niestety mam pokój z aneksem kuchennym i jedyne co wykorzystałem to część blatu kuchennego (z czasów kiedy kuchnia była osobno) który z jednej strony przykręciłem do ściany na kątownikach a od mojej strony sa dwie regulowane nogi z castoramy.
całośc jest zamontowana wzdłóż blatu kuchennego który oddziela kuchnię od pokoju - jedyny plus kiedy żona obiad daje ( czasami nie daje Smile   )   to tylko talerz sobie przesuwam  bez wstawania Smile
reszta to niestety minusy - czajnik zagłusza wszelkie odgłosy z prawej strony a telewizor  z lewej (  tv wisi na ścianie  na lewo od monitora  Sad   )  sensowne granie zaczyna sie wieć dopiero wieczorem kiedy dzieci juz śpią Smile

To imersja 4D! Czajnik to przegrzewający się reaktor, a TV to panel komunikacyjny, albo GALNET Biggrin
Odpowiedz
Brakuje jeszcze tylko bernardyna i zwisającej z tyłu kiełby żeby symulować trafienia Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz