Przedstaw się
O kurcze !!!   WYKSZTAŁCIUCHY nam tu walą  Biggrin Wink Smile
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Cześć, właśnie zostałem przyjęty do rangi kadeta Smile
Mam na imię Marcin, mieszkam w Katowicach, mam 28 lat, z zawodu jestem radcą prawnym. Elite posiadam od tygodnia i usilnie staram się opanować całą mechanikę rozgrywki, by móc bardziej przysporzyć się husarskiej sprawie Wink do której dołączyłem celem wydobycia z tej gry maksimum dzięki współpracy z innymi graczami.
Odpowiedz
(03.08.2017, 20:02 UTC)siwuch napisał(a): O kurcze !!!   WYKSZTAŁCIUCHY nam tu walą  Biggrin Wink Smile

nie dość że wykształciuchy to jeszcze kolejną papugę mamy Smile
//witamy Smile
Odpowiedz
(05.08.2017, 00:09 UTC)Elena Green napisał(a):
(03.08.2017, 20:02 UTC)siwuch napisał(a): O kurcze !!!   WYKSZTAŁCIUCHY nam tu walą  Biggrin Wink Smile

nie dość że wykształciuchy to jeszcze kolejną papugę mamy Smile
//witamy Smile

Papugi? Rolleyes
Dawać tu, do skrzydła pirackiego!

[Obrazek: cottonandparrot21.jpg]

Czołem wszystkim! Biggrin
Odpowiedz
Papagaio? Biggrin
Odpowiedz
Cześć. Nowy kadet z0nkuch melduje się.

Seba, lat 27, dawno temu grałem w Elite na Amidze i po długim wahaniu się postanowiłem spróbować swych sił w Elite Dangerous. Zainteresowania: wino, kobiety, zdecydowanie nie śpiew, ale sporty rowerowe i tenis oraz literatura głównie fantasy.
Odpowiedz
Witamy w naszych szeregach Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich

Mam na imię Darek lecz w kilku społecznościach internetowych ludzie mnie lepiej znają pod nickiem Darayaharus którego używam już od wielu lat. W EBiggrin jestem całkowitym newbie i trafiłem do tej gry, że tak powiem na kursie wstecznym. Od blisko roku jestem backerem Star Citizena oraz członkiem Ater Dracones. Jako, że kolejne aktualizacje w SC łapią opóźnienia, a żona ostatnio zrobiła mi prezent w postaci nowego joysticka (który niestety z powodu buga crashuje SC). Więc by ów sprzęt się nie kurzył, a jednocześnie pozwolił na powrót po kilkunastu latach do sterowania drążkiem postanowiłem zakupić właśnie EBiggrin (na razie podstawka - cel główny to oswojenie z joyem - ale w przyszłości nie wykluczam rozszerzeń choć SC jest dla mnie priorytetem). Na forum Winged Hussars trafiłem z polecenia znajomych z Ater Dracones (nowy numer CDAction nie miał z tym nic wspólnego Wink ). 

W tym roku moją piosenką przewodnią jest: "Czterdzieści lat minęło jak jeden dzień" Wink
Odpowiedz
Witam i życzę powodzenia a najbardziej DUZEJ PRZYJEMNOŚCI z gry
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Hmm... Dopiero teraz się zorientowałem, że są dwa tematy do przedstawiania się. Lekko bez sensu, ale nic to.

Wracając do tematu, cześć raz jeszcze Smile Na imię mam Marcin, jestem słoikiem w Warszawie, na której aktualnie jedynie pasożytuję pracując. W ED gram na PS4 i minął mi właśnie miesiąc, po którym stwierdzam, że jestem wciąż małym nędznym robalem i minie jeszcze bardzo dużo czasu nim podrosnę. Wciąż wszystkiego nie spróbowałem, wciąż nie wiem co mi się podoba najbardziej i czym chcę się zajmować. W sumie to mnie pociąga w tej grze, podobnie jak wieczny grind. Pewnie za miesiąc moja aktywność mocno spadnie, ponieważ na rynku ukaże się Destiny 2, na które bardzo czekam. W pierwszej części spędziłem jakiś 1000 h i wiele wskazuje, że z drugą to powtórzę.
Odpowiedz