Przedstaw się
Witamy! Smile
Odpowiedz
Siemano. Z tej strony Czarek, mam 20 lat. W grze mozna mnie spotkac jako CMDR Ghost[PL]. Gram w Elite od niedawna, dopiero 70-80h przegrane. 
Lubie grac na gitarze, interesuje sie motoryzacja i technologia IT. Moja pasja jest tez poznawanie Kosmosu, dlatego wciagnalem sie w Elite.  Preferuje gre PvE (eksploracja, handel itp). Z walka mam male doswiadczenie.
Pozdrawiam Wink
Odpowiedz
Co prawda witałem się już w sekcji gości ale przywitam się jeszcze raz:
Cześć, jestem Paweł, mam 26 lat i cieszę się, że mogę zostać częścią skrzydlatej społeczności. Biggrin
Odpowiedz
Hello everyone,

Proud to be accepted in the TWH family, i have meet a lot of good pvp pilots in training and like to thank the ones who endorse my membership, although I'm mostly an open PVE pilot i believe PVP is the pinnacle of flying and system management in Elite so must be a part to every pilots training; hope to help more and fight along the TWH in the future and promote a more overall Elite experience to BC.
" I prefer my freedom and my hunger from your chain and your well-being " The wolf and the dog (Aesop Myth) 7th century BC
Odpowiedz
Welcome aboard Smile
Odpowiedz
Siemka. To zaszczyt dłączyć do Was, Husario.
Jestem Czarek, mam 20 lat, mieszkam w okolicach Kielc.
Przygodę z EBiggrin zaczalem w zeszlym tygodniu, ale czuje ze moja przygoda szybko sie nie skonczy.
Interesuje sie muzyka, informatyka i motoryzacja. Troche grywam na gitarze.
Pozdrawiam i bezpiecznych lotow! Wink
Odpowiedz
Witajcie,
Miło mi zasilić szeregi TWH Biggrin Mam nadzieję przydać się tutaj i aktywnie uczestniczyć w rozwoju husarów. Aktualnie jestem w długiej podróży (obecnie już ponad miesiąc) eksploracyjnej. Podróż powolna, bo ekonomiczna. Cel na tę chwilę: Sag A*, a po dotarciu... pewnie powrót. Liczę przywlec ze sobą trochę pamiątek w postaci danych kartograficznych i może kilku screenów. Niemniej postaram się aktywnie uczestniczyć na forum, przynajmniej na razie Biggrin o7 Komandorzy!
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
Hejo.

Witam Adam(Shukishi)28 lat , z Katowic , ogólnie jestem nowym graczem ( 130h przelatane) obecnie latam Pythonem nie znam za dobrze gry ( mały handel z misji , i trochę eksloracji) także jeżeli jeszcze jesteście w grze Aktywni to chętnie się nauczę czegoś nowego grze i polatam z wami.

Pozdrawiam Shukishi !!
Odpowiedz
Witam 
Mam na imie Robert. 41 lat. Zona i corka. Gram na ps4. Interesuja mnie gry, motoryzacja,ksiazki. Mam nadzieje ,ze bedzie sie nam razem dobrze gralo.
[Obrazek: oeMhYdu.png]  
Odpowiedz
Czesc i czołem!
Mama mnie nazwała Maciek a znajomi Laska. Lat 28.
Żona Ewa, syn tez Maciek ( bo dlaczego nie?)
Fan gier od urodzenia, gadzeciaz i z wykształcenia Pan od fikołków ( WF ).
Nie pracuje w zawodzie natomiast specjalizuje się w nawijaniu mak.....wróć! W sprzedaży i promocji Smile
Gry,seriale,filmy,sport - pasje, z którymi nierozerwalnie łączy mnie głęboka miłość.
Jakbyście chcieli załatwić L4 to mogę pomoc, w końcu pracuje z lekarzami.

Pozdrawiam
o7
[Obrazek: 71680.png]
Odpowiedz