Liczba postów: 192
Liczba wątków: 7
Reputacja:
12
Platforma:
CMDR: SirAsgard37
Mi ostatnio skypa przejęto ..Nawet hasła nie mogłem zresetować i nowego ustalic bo Microsoft musi 1 miech poczekać aby mnie zweryfikować masakra ....Usunołem wszystkie kontakty dane zamieniłem na xxx i znajomym wysłałem info o blokowaniu tego konta bo nowe założylem..Co jeszcze moge zrobić tylko czekać i pożniej za miesiąc konto usunąć gdzie znowu będe czekał miesiąc ...A co leprze meile z microsoftu z kodem dochodziły po kilku godzinach do mnie na Onet.pl ..Moja zona jak chasło zmieniła to meil przyszedł momentalnie na interi poczte ..To jest ciekawe
ECH MECH TACH PECH
Liczba postów: 2,979
Liczba wątków: 173
Reputacja:
295
Platforma:
CMDR: Kyokushin
Dla zabawy znowu w piątek złożyłem apelację i dziś mi odblokowali.... ale jaja.
Liczba postów: 451
Liczba wątków: 9
Reputacja:
28
Platforma:
CMDR: Shamoth
Ciekawe czym to było spowodowane tak na prawdę, wcześniejsza odmowa a teraz uznanie...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
![[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]](https://forums.frontier.co.uk/image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040)
Reputacja:
295
Platforma:
Nie wiem, wysłałem w odwołaniu kopiuj/wklej to co zwykle.
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
Może tym razem Twoją reklamacje dali do PIŚMIENNEJ małpy w dziale reklamacji?
Kto to wie, niezbadane są poziomy korporacyjnego kretynizmu.... sami wprowadzają pismo obrazkowe, chyba logicznym jest że mają problemy z czytaniem.
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
Kanał wraca do żywych ?>
Liczba postów: 261
Liczba wątków: 1
Reputacja:
21
Platforma:
CMDR: siwuch
Możliwe że przez te czas mieli więcej zgłoszeń nt temat [ przęjęcia] lub ktoś im się do dupy dobrał.
W każdym razie odzyskałeś reputację i konto.
A przeprosiny były ???
C.O-O. siwuch
Reputacja:
295
Platforma:
Nie było przeprosin. Po prostu odzyskalem konto, stan taki jak byl - wszystko na zielono z dobra opinia.