Google, Youtube, blokada konta
Mi ostatnio skypa przejęto ..Nawet hasła nie mogłem zresetować i nowego ustalic bo Microsoft musi 1 miech poczekać aby mnie zweryfikować masakra ....Usunołem wszystkie kontakty dane zamieniłem na xxx i znajomym wysłałem info o blokowaniu tego konta bo nowe założylem..Co jeszcze moge zrobić tylko czekać i pożniej za miesiąc konto usunąć gdzie znowu będe czekał miesiąc ...A co leprze meile z microsoftu z kodem dochodziły po kilku godzinach do mnie na Onet.pl ..Moja zona jak chasło zmieniła to meil przyszedł momentalnie na interi poczte ..To jest ciekawe
ECH MECH TACH PECH

[Obrazek: MEsXLpE.png]
Odpowiedz
Dla zabawy znowu w piątek złożyłem apelację i dziś mi odblokowali.... ale jaja.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Ciekawe czym to było spowodowane tak na prawdę, wcześniejsza odmowa a teraz uznanie...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Nie wiem, wysłałem w odwołaniu kopiuj/wklej to co zwykle.
Odpowiedz
(12.06.2017, 18:19 UTC)Kyokushin napisał(a): Nie wiem, wysłałem w odwołaniu kopiuj/wklej to co zwykle.

haha, czyli jednak się udało !
David pokonał Goliata ! gratuluje Kyoku !!!!
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz
Może tym razem Twoją reklamacje dali do PIŚMIENNEJ małpy w dziale reklamacji? Rolleyes
Kto to wie, niezbadane są poziomy korporacyjnego kretynizmu.... sami wprowadzają pismo obrazkowe, chyba logicznym jest że mają problemy z czytaniem. Biggrin
Odpowiedz
o Kyokushin wreszcie mały pozytyw Smile
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Kanał wraca do żywych ?> Wink
Odpowiedz
Możliwe że przez te czas mieli więcej zgłoszeń nt temat [ przęjęcia] lub ktoś im się do dupy dobrał.
W każdym razie odzyskałeś reputację i konto.
A przeprosiny były ???
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Nie było przeprosin. Po prostu odzyskalem konto, stan taki jak byl - wszystko na zielono z dobra opinia.
Odpowiedz