Stellaris
Ja raczej spasuje, zwłaszcza, że nie mam ochoty przejmować ruiny po 2m1rze Biggrin Na jakieś większe granie na razie wolę się nie umawiać, bo na ten moment u mnie to bardziej kwestia spontanu Wink
Odpowiedz
(22.04.2017, 11:53 UTC)Drakkainen napisał(a): To co lecimy dzisiaj z koksem dalej? Biggrin Standardowo start 21? Pasuje?

@Calv... @Pienias... jakby co to zapraszamy jest wolne miejsce po @2MIR i znajdzie się kolejne

będe
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Gramy!
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Odpowiedz
Od 20 już mogę jak coś.
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Jestem w domu dopiero po 22 czasu pl... Jesli bede przy kompie to napisze do Drakkaalbo Gala na Steamie i sie wbije na krzywy ryj jak da rade.
Odpowiedz
Czy w obliczu wspólnego zagrożenia dla galaktyki, kontynuujemy walkę dzisiaj?Smile
Odpowiedz
Sesje będziemy kontynuowali w weekend? Czy jednak zagłada zajrzała w oczodoly przywódców waszych imperiów?Smile
Odpowiedz
(04.05.2017, 07:09 UTC)Gal Black napisał(a): Sesje będziemy kontynuowali w weekend? Czy jednak zagłada zajrzała w oczodoly przywódców waszych imperiów?Smile

Ja dzisiaj już w robocie po długim weekendzie więc myślę, że w najbliższy znajdzie się pewnie jeden wieczór na partyjkę.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Proponuję sobotę Smile
Odpowiedz
Stellaris jest w najbliższym Humble Monthly za 12$/~46 PLN (+ kilka innych gier) , ja się zaopatrzę na pewno Wink Można kupić już i dostanie się klucz, nie trzeba czekać miesiąca do ujawnienia całego bundla. Póki co Utopia kosztuje 58PLN na konsoleigry.
Kaz
Odpowiedz