Przedstaw się
Cześć jestem Mariusz 29 lat (CMDR Łowca w grze Wink,wracam do gry wreszcie !!! i rozpoczynam zbieranie kasy na Transporter T7.ostatnio grałem w lutym tego roku ale przez różnie sprawy,przeprowadzke i zmiane pracy musiałem przełożyć granie,teraz gdy mam troche wiecej wolnego czasu moge skupic sie na grze,pozdrawiam was i zapraszam do dodawania mnie do znajomych w grze !
Odpowiedz
Siema, jestem Bartek , mam 35 lat. W Elite gram na xboxie one, narazie latam Asp exp ale kasa jest i cos wiekszego trzeba bedzie kupić
Odpowiedz
Witamy pionierów Biggrin
Mam nadzieję, że coś razem polatamy, ale najpierw zajrzyjcie na teamspeaka Smile
Odpowiedz
Mam na imię Mateusz. Wiek 32 lat i wciąż rośnie.
Podchodzę do Elitki po raz drugi na czysto bo nie lubię zaczynać gry z dorobkiem, o którym nie pamiętałem.
Aktualnie latam tylko T6 wykonując misje transportujące.
Docelowo T9 + coś do walk. Jeszcze nie obczaiłem co się nadaje do walk zakładając niewielki wkład $$$.
Na razie bida Smile
Odpowiedz
Z tej strony Tomek, lat 25 + 12 lat doświadczeń. Smile
Lubię góry, ostre potrawy i Elite. Bywam złośliwy.
Jestem w Husarii od jej początku.

Latam głównie wielozadaniowym Pytonem, nie stronie of FDLa - a na szczególne okazje Cutter.

(Nie)bezpiecznych lotów!
Odpowiedz
Cześć jestem Piotrek Smile
W Husarii od początku czyli od listopada 2015, chociaż wcześniej pod innym nickiem. Lubię Pandy, eksplorację, ostre jedzenie i filmy z Arnoldem. W Elite zajmuje się fotografią oraz tworzeniem filmów z podróży. Zapraszam na mój kanał SpaceBear, do którego link znajdziecie w mojej sygnaturce. Pozdrawiam Was piloci i życzę bezpiecznych lotów Smile

Odpowiedz
Cześć!!!

Mam na imię Adam, Elite kupiłem (ło matko boskooo jak ten czas szybko leci...) 2,5 roku temu. . Niedawno, dzieki kolegom z klanu HSR, z którymi gram w Squad (tyż Husaria Smile ) zakupiłem Horizons i zaczynam się ponownie świetnie bawić Smile . Mam 31 lat, dwójkę wspaniałych córek i nołnejma w brzuszku mojej przecudownej żony. Interesuję się lotnictwem, militariami, samochodami i grami. Niedługo się gdzieś zobaczymy Smile .

Lotnicze ~S~
Adam
Odpowiedz
Witajcie.

Pewien Pan ( Ludlum ) rzekł:

"Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. ... dla prawdziwych przyjaciół jestem prawdziwym przyjacielem."
Ja dodam od siebie tylko tyle że zawsze możesz próbować uciekać drugą połową swojego statku ...

Tak,
Zdecydowanie te słowa wystarczą na powitanie.

Powodzenia Piloci !
Odpowiedz
Witam wszystkich starych i nowych Husarzy.

Nazywam się Albert Marstalker - pseudonim Wojciech. Poza manewrowaniem drążkami zajmuję się życiem Tongue Z zawodu jestem technikiem automatykiem - montaż automatyki budynkowej (wszelkiego rodzaju gadżety związane ze sterowaniem różnych rzeczy w domowym zaciszu takich jak oświetlenie, rolety, temperatura, domofony, wideodomofony, monitoring, telewizja, sieć LAN itp)
Dbam również o kondycję fizyczną uprawiając sztukę samoobrony Jiu-Jitsu.

Pod skrzydłami Husarii latałem już jakiś czas temu, aczkolwiek potrzebna była przerwa. Teraz zdecydowałem się wrócić i chciałbym podziękować Dowództwu za danie mi szansySmile

Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedz
Albercik!!! BiggrinBiggrin Wróciłeś!!!! BiggrinBiggrinBiggrin
Odpowiedz