Pokaż swoją postać
(13.04.2017, 02:56 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Cmdr Jeddah Malakai, postać z mojego drugiego konta Smile

Chłopak dopiero zaczyna, ale wróżę mu świetlaną przyszłość, o ile nie zejdzie* na złą drogę.

Holo-me nie wzorowane na nikim, po prostu random.

[Obrazek: G5WK18p.jpg]

*Zejdzie.

Wokalista RAMMSTEINA po kuracji na solarce ;]
Odpowiedz
Kyoku, Wołodyjowski pewnie z chęcią Ci pomoże. Potem będziemy was psychoanalizować. Biggrin
Odpowiedz
(13.04.2017, 08:08 UTC)Kyokushin napisał(a): Zauważyłem że gracze PvP mają dziwne avatary. Harry Potter też ma jakiegoś farbowanego, wieloletniego pensjonariusza zakładu karnego, o nieokreślonej orientacji. Trochę się interesuję psychologią, bardzo mi się to kojarzy z tym jak malowali się indianie i ci wszyscy wojownicy w przeszłości. Nie były to barwy maskujące, tylko udziwnienia które pewnie coś mają oznaczać, tylko właśnie co? dlaczego?
W dodatku nie wiem czemu sam ze sobą walczę i czuję wewnętrzną chęć zrobienia sobie jakiegoś głupiego avataru.

Poddaj się, też wydawało mi się, że chcę coś normalnego, ale po 10 minutach w holo-me musiałem coś odwalić Tongue

PS. I tak uważam, że mogło być dużo gorzej Biggrin Widzieliście edytor w dark souls 3? Tam to dopiero rodzą się koszmary Biggrin

5-10 min w tamtejszym edytorze bez przesadnego wysiłku:
Odpowiedz
W Dark Souls 2 nie było inaczej, z resztą każde DS miało świetny kreator... Trochę doświadczenia z DS przeniosłem do Elity Biggrin
Odpowiedz
Zdecydowanie moim faworytem w tej prezentacji jest Wołodyjowski! Smile
(+REP)
Odpowiedz
Kiedyś na ulicy minąłem jegomościa szalenie podobnego do awatara Wołodyjowskiego. Ubranka też były pod kolor... Czyżbyśmy spotkali się "w poprzednim życiu"? Wołodyjowski, byłeś kiedyś w Londynie? Biggrin
Odpowiedz
(13.04.2017, 10:31 UTC)Inus Antari napisał(a): Kiedyś na ulicy minąłem jegomościa szalenie podobnego do awatara Wołodyjowskiego. Ubranka też były pod kolor... Czyżbyśmy spotkali się "w poprzednim życiu"? Wołodyjowski, byłeś kiedyś w Londynie? Biggrin

Widziałeś moją fizyczkę z liceum?! O_o Surprised
Odpowiedz
(13.04.2017, 10:57 UTC)Quarion napisał(a):
(13.04.2017, 10:31 UTC)Inus Antari napisał(a): Kiedyś na ulicy minąłem jegomościa szalenie podobnego do awatara Wołodyjowskiego. Ubranka też były pod kolor... Czyżbyśmy spotkali się "w poprzednim życiu"? Wołodyjowski, byłeś kiedyś w Londynie? Biggrin

Widziałeś moją fizyczkę z liceum?! O_o Surprised

Bardziej wyglądał na fizyka. Tak dobrze się maskowała?
Odpowiedz
(13.04.2017, 11:03 UTC)Inus Antari napisał(a):
(13.04.2017, 10:57 UTC)Quarion napisał(a): Widziałeś moją fizyczkę z liceum?! O_o Surprised

Bardziej wyglądał na fizyka. Tak dobrze się maskowała?

Wiesz, miała długie ciemne włosy na rękach, wąsy, kolor włosów podobny i była tak brzydka że niektórzy do niej "kaszalot' mówili Tongue
Odpowiedz
(13.04.2017, 13:38 UTC)Quarion napisał(a):
(13.04.2017, 11:03 UTC)Inus Antari napisał(a): Bardziej wyglądał na fizyka. Tak dobrze się maskowała?

Wiesz, miała długie ciemne włosy na rękach, wąsy, kolor włosów podobny i była tak brzydka że niektórzy do niej "kaszalot' mówili Tongue

Brzmi jak standardowa nauczycielka z fizyki w liceum Tongue
Odpowiedz