Stellaris
To o której zaczynamy grę?
Odpowiedz
(07.04.2017, 16:49 UTC)Paspartum napisał(a): To o której zaczynamy grę?

Zobaczymy ile os. będzie. Myślę, że można w 21 celować.
Utopię jakby co już mam.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Koło 20:30 będę
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Dzięki za grę Biggrin Dodatek zacny jak widać było, jest o wiele trudniej a to dobrze moim zdaniem.
Na koniec przed rozejściem padła propozycja gry jutro (sobota), kto ewentualnie chętny?
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
ChętnyWink - bede jak zawsze jakoś po 20.

Edit
Pierwsze wrażenie po v 1.5 - rewelacja! poziom trudności zwiększony, teraz zwykłe planowanie slotów na planecie stawia wyzwanie. Wrażenia jak najbardziej na + Smile
Odpowiedz
Ja też jestem chętny. Co do poziomu trudności to dodali dobra konsumpcyjne dla popów które chyba zjadają nam trochę kryształów.
Odpowiedz
ja tez
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Panowie przeprasza ale dzisiaj mam czas do 22 jakoś.
Przełożymy sesję na jutro?

Odpowiedz
Dzieki za sesje, w końcu udało mi się odbić od mułu na dnieSmile
Odpowiedz
Dobra sesja, wzloty, upadki, sojusze, emocje. 1.5 rządzi.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz