Ankieta: Czy zagrasz w No Man's Sky
Tak kupię od ręki.
Nie szkoda mi kasy na ten kicz.
Poczekam na opinie innych.
[Wyniki ankiety]

No Man's Sky - dyskusja ogólna
Tam się samemu sobie zajęcia szuka.
Jeżeli chodzi o single - to jest ciekawsze niż ED. Jeżeli chodzi o multi - tam nie ma multi.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Poczytałem co daje sam patch 1.2 i chyba się skuszę. W ED się raczej nie doczekam budowania własnych outpostów czy nawet postawienia namiotu Smile
Odpowiedz
(13.03.2017, 09:03 UTC)Kyokushin napisał(a): Teraz za 35 eur można kupić. To nie jest zły deal. Bierzcie na GOG, lepiej wspierać Polską platformę.
Można też szukać na allegro, po 135 zl widziałem gifty.

Na GOG nie rozwiązali jeszcze sprawy współdzielenia baz. Mała rzecz a może zdenerwować.

Chodzi o to, że żeby odwiedzić czyjąś bazę (która ktoś udostępnił) trzeba ją "zasubskrybować" jako mod'a w Steam Workshopie (gra prowadzi za rękę - wybiera się wszystko z poziomu opcji startowych w grze).

Tak samo działają przygotowane przez kogoś wyścigi - a całkiem to fajna zabawa.

Nie można tego jeszcze robić na GOGu.
Odpowiedz
Ta gra gdyby wyszła rok później byłaby czymś przynajmniej bardzo dobrym
Odpowiedz
Wersja eksperymentalna zyskała UPDATE.
Niedługo pewnie na zwykłej się pojawi:

A ja kombinuję jak Cię Kyoku znaleźć po tych współrzędnych! Smile
Odpowiedz
(17.03.2017, 07:42 UTC)Robinus napisał(a): A ja kombinuję jak Cię Kyoku znaleźć po tych współrzędnych! Smile

Edycja sejwa i możesz się do mnie teleportować Wink
A i musisz być w tym trybie co ja (też można przeskoczyć). W NMS są jakieś światy równoległe, i planety o tym samym seedzie inaczej wyglądają w normal, a inaczej w survival.
Do tego jest jeszcze jakiś śmieszny myk z odkryciami, bo te w survival nie są chyba do końca tożsame z tymi w normal.

Fajnie by było jakby była możliwość jakiegoś wyznaczenia sobie trasy, wpisując nazwę systemu.
Odpowiedz
(17.03.2017, 08:38 UTC)Kyokushin napisał(a):
(17.03.2017, 07:42 UTC)Robinus napisał(a): A ja kombinuję jak Cię Kyoku znaleźć po tych współrzędnych! Smile

Edycja sejwa i możesz się do mnie teleportować Wink
A i musisz być w tym trybie co ja (też można przeskoczyć). W NMS są jakieś światy równoległe, i planety o tym samym seedzie inaczej wyglądają w normal, a inaczej w survival.
Do tego jest jeszcze jakiś śmieszny myk z odkryciami, bo te w survival nie są chyba do końca tożsame z tymi w normal.

Fajnie by było jakby była możliwość jakiegoś wyznaczenia sobie trasy, wpisując nazwę systemu.

No właśnie coś tam wykombinowali... Właśnie się wgłębiam:
https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGam...s_log_and/

i aplikacja Z - DO:
https://pahefu.github.io/pilgrimstarpath/
Odpowiedz
(17.03.2017, 08:59 UTC)Robinus napisał(a):
(17.03.2017, 08:38 UTC)Kyokushin napisał(a): Edycja sejwa i możesz się do mnie teleportować Wink

No właśnie coś tam wykombinowali... Właśnie się wgłębiam:
https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGam...s_log_and/

i aplikacja Z - DO:
https://pahefu.github.io/pilgrimstarpath/

Próbowali już się spotkać?
Odpowiedz
Przenoszenie bazy jest beznadziejne, traci się przynajmniej połowę surowców z których była zrobiona baza.
Odpowiedz
Zacząłem grać dziś na x52 pro. Rany, czemu ja tego wczęsniej nei robiłem. Mimo binarnej osi roll, jest po prostu malina.
Odpowiedz