Najwieksze klamstwo wszechczasow!

Zapraszam do dyskusji hahaha Biggrin
Odpowiedz
O nieeee... Nie stracę już blisko godziny swojego życia na takie pierdoły Tongue
Odpowiedz
Zawsze mnie zastanawiało czy oni w to naprawdę wierzą czy to tylko sposób na kasę i sławę jeśli to pierwsze to panie ja się z tych sanek wypisuje wskakuje w ASP-a i nie wracam.
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Kliknąłem byle gdzie, koleś podał argument z pilotem lecącym dookoła planety i wyłączyłem.
Odpowiedz
Haha dzis wlasnie wyslalem to do ojca bo chcial jakas komedie obejzec Biggrin tak wogole to wydaje mi sie, ze spora grupa ludzi w to wierzy. Nie wiem czy on sam, bo ksiazke napisal (czyli zarabia na tym kase) ale patrzac po komentarzach (sam dyskutowalem z jednym takim i nie potrafil wytlumaczyc skad biora sie plywy) to sa ludzie, ktorzy biora to za pewnik.
Odpowiedz

Odpowiedz
Hahaha, płaska ziemia, Hahaha.
No nie dam rady.

2M1R, właśnie miałem to dodać Smile

Nie ma za bardzo o czym dyskutować raczej...
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
Na Sci Fun dowiedzialem sie o tym panu i wadze Jego argumentow Smile
Odpowiedz
A jak dla mnie to ziemia wklęsłym sześcianem jest Sad

Swoją drogą to jest jeden z dowodów na to, że ludziom wciśniesz wszystko jeśli to dobrze powiesz

Odpowiedz
Dla mnie to to samo co mówi zieluk na przywitanie, czyli Sczęść Boże! - kompletnie oderwane od naszego forum i na dodatek nie regulowane przez nasz regulamin. Pewnie tylko dlatego zarzuca nas tymi hasłami na SB, jak to robi z resztą większość katoli łącznie z ich czołówką, która wnosi potajemnie krzyż do Europarlamentu itp. itd. Szkoda gadać...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości