Liczba postów: 1,085
Liczba wątków: 37
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Xenderr
RSI Handle: xendur
Ravcore niestety nie jest symetryczny ;/
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
(27.01.2017, 17:15 UTC)Galactic Trader napisał(a): A latał ktoś na czymś takim ??
http://www.saitek.com/uk/prod/yoke.html
Nawet mam do tej pory
Liczba postów: 293
Liczba wątków: 4
Reputacja:
28
Platforma:
CMDR: Galactic Trader
Aby nie zakładać nowego wątku spytam tutaj.
Zanim kupię wypasionego dzoja chce nauczyć się czarnej magi czyli jak to obsługiwać, wytargałem z piwnicy Logitecha ATACK 2, gra zapowiada się wybornie...
Z jednym ale, mam tam taką małą wajchę gaz/wsteczny i nijak nie potrafię jej ustawić na równe zero, więc mam pytanie jak zrobić aby to działało tylko jako przyśpieszenie od zera bez ciągu wstecznego ??
Chodzi o ewentualną możliwość ustawienia tego w opcjach gry.
Liczba postów: 280
Liczba wątków: 4
Mam X56 i po 6 miesiącach jest już w naprawie. Poszła sprezynka odbijajaca yaw. Ale ogólnie jakość wykonania podobna jak 55. W sumie polecam
Johnny Newman
Unregistered
(04.03.2017, 11:19 UTC)Galactic Trader napisał(a): Aby nie zakładać nowego wątku spytam tutaj.
Zanim kupię wypasionego dzoja chce nauczyć się czarnej magi czyli jak to obsługiwać, wytargałem z piwnicy Logitecha ATACK 2, gra zapowiada się wybornie...
Z jednym ale, mam tam taką małą wajchę gaz/wsteczny i nijak nie potrafię jej ustawić na równe zero, więc mam pytanie jak zrobić aby to działało tylko jako przyśpieszenie od zera bez ciągu wstecznego ??
Chodzi o ewentualną możliwość ustawienia tego w opcjach gry.
W ustawieniach joya, zakładka FLIGHT THROTTLE, Następnie THROTTLE AXIS RANGE musi być na forward only.
Następnie niżej FORWARD ONLY THROTTLE REVERSE wybierasz przycisk odpowiedzialny za "wsteczny" Możesz zaznaczyć czy będzie działał na przytrzymanie czy jako przełącznik.
Generalnie to pytanie chyba się nadaje raczej
tu
Zieluk ma racje, łap ludzi na TSie to najlepszy sposób na wytłumaczenie sterowania, mnie także jak będę chętnie pomogę