Liczba postów: 2,061
Liczba wątków: 18
Reputacja:
47
Platforma:
CMDR: Brachu
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
30.09.2016, 06:13 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.09.2016, 06:14 UTC przez Brachu.)
@Gutek
mam nieodparte wrażenie, że tylko ty do tego systemu latasz i ja się też do niego przekonałem (jest nas dwóch). Szybko, można wziąć więcej misji, nie trzeba tracić czasu na stackowanie i relogo. Jest mniej chętnych to i misji więcej.
Ja wczoraj zasadniczo w 5 minut zbierałem wszystkie misje, tak 203-205 ton i jeszcze wybrzydzałem, tj. brałem te z materiałami.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
Ostatnio tylko ja do niego latałem, wcześniej Szczury były nisko to i misji nie dawały.
Najpierw musiały wygrać wojenkę z Huncetae Purple Travel Limited, później trochę się podtuczyć, teraz dołożą Guardians - i misje przemytnicze będą jak złoto.
Chwile mi to zajęło, a robiłem to "po służbie", no ale już jest i można korzystać.
Zainwestowałem w Cobrę pod przemyt. Lecę do Huncetae a tam niespodzianka brakuje mi reputacji. Zawsze dają misje z takimi dużymi wymaganiami?
(17.12.2016, 20:19 UTC)TW Bolek napisał(a): Zainwestowałem w Cobrę pod przemyt. Lecę do Huncetae a tam niespodzianka brakuje mi reputacji. Zawsze dają misje z takimi dużymi wymaganiami?
Dawno nie byłem, ale kiedyś, rzeczywiście, na początku trzeba było polować na misje które nie wymagały dużej reputacji.
Później to już z górki....
Możesz też nabić reputacje u Szczurów z Huncentae w innym systemie, w którym są obecni, a później przylecieć tutaj.
Wszystko się nada, ale.....
Thrustery i power dystrybutor zrób na A - masz szybko się poruszać na boostcie i szybko ten boost ładować.
Live support na D - najlżejszy.
FSD na A - wiadomo.
Zamiast małego cargoracka 4t załóż Advenced Discovery Scanner - nie zawsze cel jest znany.
Broni bym nie brał - masz być szybki czyli lekki, no i czym lżejszy tym dalszy skok.
I za dużo chaff - Sylwestra urządzasz?
Liczba postów: 207
Liczba wątków: 8
Reputacja:
23
Platforma:
CMDR: zigusek
a tak btw to ROBIGO jeszcze działa ?