Czas wyszukiwania
Czy da radę skrócić czas pomiędzy jednym wykiwaniem a drugim z 30 sekund do powiedzmy 10, 15?
Strasznie irytuje kiedy wyszukiwarka nic nie znajduje, wpisuje się kolejne zapytanie a tu wyskakuje komunikat że trzeba odczekać jeszcze kilkanaście/kilkadziesiąt sekund.
Odpowiedz
(27.01.2017, 12:45 UTC)Quarion napisał(a): Czy da radę skrócić czas pomiędzy jednym wykiwaniem a drugim z 30 sekund do powiedzmy 10, 15?
Strasznie irytuje kiedy wyszukiwarka nic nie znajduje, wpisuje się kolejne zapytanie a tu wyskakuje komunikat że trzeba odczekać jeszcze kilkanaście/kilkadziesiąt sekund.

przestań wpisywać w wyszukiwarkę głupoty... raz dobrze dobrana fraza wystarczy Tongue sprawdziłem i chyba mam specjalne uprawnienie, bo u mnie nawet 5 sek wystarczy i można nów wyszukiwać...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(27.01.2017, 13:02 UTC)szarik napisał(a):
(27.01.2017, 12:45 UTC)Quarion napisał(a): Czy da radę skrócić czas pomiędzy jednym wykiwaniem a drugim z 30 sekund do powiedzmy 10, 15?

przestań wpisywać w wyszukiwarkę głupoty... raz dobrze dobrana fraza wystarczy Tongue sprawdziłem i chyba mam specjalne uprawnienie, bo u mnie nawet 5 sek wystarczy i można nów wyszukiwać...

Żadne głupoty tylko rzeczy które pamiętam hasłowo z dyskusji na forum. Nie zawsze jestem w stanie podać dokładny temat wątku albo konkretny zapis.

Poważnie jest to irytujące. Ja rozumiem, że to zabezpieczenie przed botami albo innym ustrojstwem ale nikt nie spamuje cały czas wyszukiwaniami.
Odpowiedz
Zgadzam się Quarionem , jest to problem, forum jest tak obszerne, iż również często używam wyszukiwarki i czekanie naprawdę irytuje.
Odpowiedz
Tak jak pisałem wcześniej, sam tego ograniczenia nie widzę, a powinno raczej wpływać na moje konto... bo to raczej globalne ustawienie... na tą chwile testowo ustawiłem interwał 15 sekundowy (wcześniej było 30sek.)...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Dzięki szarik.
Teraz działa bardzo dobrze, dziś na kilka wyszukiwań czekałem tylko raz 3sekundy.
Odpowiedz
Potwierdzam, działa Smile Dzięki Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości