[SPRZEDAM] Tobii EyeX
No tak, teraz przed świętami i dodatkowo po tym kuponie mogą mieć tam niezłe zamieszanie. O 2 tygodniach na wysyłkę nie doczytałem, no cóż fajnie będzie jak przed świętami dojdzie. Jak nie to trudno, popłaczę trochę w kącie ale w końcu przejdzie Tongue
Odpowiedz
Mały update Smile

Cytat:Dear Tobii Customer,

Are you ready?
Cause we are! Your new Tobii Eye Tracker is now on its way to you, thanks to UPS.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
Hm też właśnie dostałem tego maila, niestety UPS jeszcze paczki nie wprowadził w system Smile ale to rokuje że będzie we wtorek najpóźniej w środę Biggrin

PS. status zamówienia na stronie też jeszcze się nie zmienił.
Odpowiedz
(16.12.2016, 14:35 UTC)Nizm0 napisał(a): Hm też właśnie dostałem tego maila, niestety UPS jeszcze paczki nie wprowadził w system Smile ale to rokuje że będzie we wtorek najpóźniej w środę Biggrin

PS. status zamówienia na stronie też jeszcze się nie zmienił.

Cytat:Stay calm and follow your shipment (after 20:00 CET) with your lucky number a.k.a. UPS tracking 

Na spokojnie, pewnie pani Krysia tam wpisuje ręcznie Wink
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
Kurcze ja się nie zdążyłem załapać, przez to że ktoś udostępnił kod promocyjny na reddicie zamknęli promocję raptem po 2 dniach.
Wydaje mi się, że Tobii kierował tą promocję dla graczy który kupili wersję 1 z promocji od Obsydiana - ech szkoda bo 70% robiło wrażenie - wychodziło sporo mniej niż zapłaciłem za Eyex'a
Napiszcie jak wrażenia bo mocno mnie ciekawi połączenie headtracka i eyetracka.
Odpowiedz
Jutro planowany odbiór wersji EyeX 4C więc napiszę pierwsze wrażenia a potem dopiszę doświadczenie po tygodniu korzystania
― Homer, The Odyssey

Odpowiedz
Max Screen Size 27 inches with 16:9 Aspect Ratio
30 inches with 21:9 Aspect Ratio
...i tyle w temacie nowej zabawki, jak to poprawią to się zastanowię
Odpowiedz
Ktos ma jeszcze to cudo na sprzedaż, po niższej cenie?
Odpowiedz
Z tego co wiem to trackery działają z większymi ekranami, na granicach matrycy może spadać dokładność ale do grania w zupełności wystarczy. Gdzieś w FAQ na stronie tobii to chyba było.
Odpowiedz
(20.12.2016, 13:56 UTC)Christian napisał(a): Ktos ma jeszcze to cudo na sprzedaż, po niższej cenie?

W momencie jak się zakończyła promocja na 4C nikt Ci nie sprzeda. Był moment ale już nie można kupić po niższej cenie nowości więc posiadacze starszej wersji nie będą dopłacać do interesu.
― Homer, The Odyssey

Odpowiedz