Przedstaw się
Witam Husarzy!

Na imię mam Marcin (rocznik 96), na grę namówił mnie kolega (stąd też trochę bekowy nick). Koledze gra szybko się znudziła,a mnie wciąga coraz bardziej! Mam już prawie 30 godzin gry za sobą i type-6 zrobionego pod górnictwo. Zbieram teraz na Vulture i mam nadzieję, że niedługo zawalczymy razem o jakiś system Biggrin
Odpowiedz
@TW Bolek - zapraszamy na ts, polatamy w wingu, postrzelamy, pogadamy itp. Wink
Odpowiedz
I Calvarian będzie Cię pytał czy czytałeś poradnik Tongue
Odpowiedz
(15.12.2016, 19:27 UTC)Quarion napisał(a): I Calvarian będzie Cię pytał czy czytałeś poradnik Tongue

Quariona, jak zdobyć mieszkanie w Collins Market Tongue

Witamy w TWH.

W jakim systemie obecnie jesteś ?
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Już dawno doleciałem do 8844 Husarzy, raczej nie oddalam się dalej niż 100 lat świetlnych. W weekend wbiję na ts Smile
Odpowiedz
(16.12.2016, 11:58 UTC)TW Bolek napisał(a): Już dawno doleciałem do 8844 Husarzy, raczej nie oddalam się dalej niż 100 lat świetlnych. W weekend wbiję na ts Smile

Ale my jesteśmy w HR 8444 Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich.
Na imię mam Robert rocznik 75 (dobry rocznik Smile ) Gram odkąd pamiętam czyli czasy poczciwego Zx Sperktrum, Atari800XL, Commodore 64, Amiga 500 i wreszcie PC. Urodziłem się i mieszkam w Szczecinie. Na co dzień przedstawiciel handlowy, ale gdy zmrok zapadnie to przesiadam się na betonomieszarkę i pomagam budować swoje miasto. W Elitce latałem zarobkowo do zakupu Aspa, a teraz zwiedzam zakątki wszechświata na tyle na ile czas pozwala.
Odpowiedz
Roberty to swojskie chłopaki...

A 75 trochę już kwaskowaty. Ja preferuję 76 - pełnia smaku Wink

Ahoj!
Odpowiedz
(22.12.2016, 20:52 UTC)Robinus napisał(a): Roberty to swojskie chłopaki...

A 75 trochę już kwaskowaty. Ja preferuję 76 - pełnia smaku Wink

Ahoj!
Kwaskowaty owszem, ale tylko jak był źle leżakowany Wink
Odpowiedz
Witam jestem Mariusz rocznik 87 jestem metalem i otaku w jednym na codzień zajmuje sie graniem w gry i ogladaniem anime,lubie gotować słuchać muzyki i spać  Wink lubie kolor czarny i niebieski,moją ulubioną porą roku jest jesień,lubie spokój i cisze nie lubie jak ktoś mi przeszkadza akurat jak coś robie lub pracuje,jestem marzycielem lubie bujać w obłokach .Interesuje sie nauką i technika moja ulubiona dziedziną jest inżynieria Biomedyczna,interesuje sie też sportem i polityką moją ulubioną postacią ze świata polityki jest Ernesto Cheguevara a ulubioną postacią z Anime jest Rei Ayanami .Dołaczyłem do The Winged Hussars niedawno a gram już od tygodnia chce zostać znanym odkrywcą lubie smigać od gwiazdy do gwiazdy i podziwiać nowo odkryte ciała niebieskie no i oczywiście lubie zgarniać kredyty za dane kartograficzne Smile chciałbym aby nowo odkryte układy słoneczne nosiły mój nick jako tego który jako pierszy odkrył dany układ, moim celem w grze jest zarobienie sobie na kosmiczna ciężarówke,wyposażenie jej w najlepszy sprzet i wyruszenie z podróż przez galaktyke .Licze że bede sie z wami dobrze bawił. Biggrin
Odpowiedz