Przedstaw się
Witam wszystkich których do tej pory nie witałem. Miłego grania Smile
[Obrazek: 5a1456e8519a0a8c.jpg]
Odpowiedz
Witam wszystkich. Nazywam się Adam będziecie mnie znali jako Efeliasza jak i w grze tak tu i na TS. Coś o mnie dużo strzelam jak nie na kompie, to co niedzielę do kolegów ASG. Tak się to już toczy kilka lat, lubię przemyślaną strategię walki cenię siłę i prostotę jak coś do kogoś mam to mu powiem i liczę na szczerość w stosunku do mojej osoby. Chyba takie rzeczy jak żona, dziecko, praca na 3 zmiany czy przebyte operacje hemoroidów was nie specjalnie interesują. A jeżeli tak to PW.
Odpowiedz
(26.11.2016, 12:19 UTC)Efeliasz napisał(a): przebyte operacje hemoroidów was nie specjalnie interesują. A jeżeli tak to PW.

A zdziwił byś się... Smile
Witamy.
Odpowiedz
Czołem, Bartek rocznik 84. Urodzony w Szczecinie, w Warszawie od studiów i raczej nic się nie zmieni. Na co dzień pracuję w Polygamii i prowadzę żłobek. O Elite słyszałem już dawno temu, ale dopiero pisząc jakiś tekst na Poly o grze stwierdziłem, że mam dość czytania o niej i w końcu trzeba zagrać. No i tak sobie gram. Z czasem u mnie różnie, ale staram się parę godzin w tygodniu poświęcić. Ciągle uczę się EBiggrin i nawet nie będę udawał, że jakoś to ogarniam. Na razie przypomina to bardziej błąkanie się bez celu, ale mam nadzieję, że już niedługo się to zmieni.
Odpowiedz
[PORADNIK] Jak przestać błądzić w Elite
Krok pierwszy: Wejść na teamspeaka przed godzinami szczytu (aby się nie pogubić i stopniowo zaznajamiać się z ludzmi)
Krok drugi: polecieć do HR 8444
Krok trzeci: PROFIT
Odpowiedz
(28.11.2016, 08:10 UTC)Calvarian napisał(a): [PORADNIK] Jak przestać błądzić w Elite
Krok pierwszy: Wejść na teamspeaka przed godzinami szczytu (aby się nie pogubić i stopniowo zaznajamiać się z ludzmi)
Krok drugi: polecieć do HR 8444
Krok trzeci: PROFIT

No właśnie lecę, ale kawałek mam, więc trochę mi to zajmie. W ogóle przez kilka skoków z rzędu nie było żadnej stacji i już się bałem, że paliwo mi się skończy. Na szczęście na oparach do jakiejś doleciałem Smile
Odpowiedz
(27.11.2016, 21:09 UTC)darkmuminek napisał(a): Czołem, Bartek rocznik 84. Urodzony w Szczecinie, w Warszawie od studiów i raczej nic się nie zmieni. Na co dzień pracuję w Polygamii i prowadzę żłobek. O Elite słyszałem już dawno temu, ale dopiero pisząc jakiś tekst na Poly o grze stwierdziłem, że mam dość czytania o niej i w końcu trzeba zagrać. No i tak sobie gram. Z czasem u mnie różnie, ale staram się parę godzin w tygodniu poświęcić. Ciągle uczę się EBiggrin i nawet nie będę udawał, że jakoś to ogarniam. Na razie przypomina to bardziej błąkanie się bez celu, ale mam nadzieję, że już niedługo się to zmieni.
Witamy kolejnego kadeta w ekipie! Warszawa fajne miasto... Ostatnio mi w niej nawet auto sie rozkraczylo, co gorsza nie dosc, ze stalo sie to na 10 minut przed poczatkiem popoludniowej godziny szczytu, to jeszcze na ruchliwej Trasie Siekierkowskiej... Czy juz wspominalem, ze nie lubie Warszawy? Tongue
Odpowiedz
Tesu, ja Ciebie skądś kojarzę. Nie udzielasz się przypadkiem na CD Action? Mi kiedyś pod Poznaniem silnik eksplodował w samochodzie i też za tym miastem nie przepadam Smile
Odpowiedz
Ano udzielam sie na CD-Action, chyba nawet jestem nieoficjalnie prowadzacym temat o ED na tamtejszym forum. Smile
Odpowiedz
(28.11.2016, 11:18 UTC)Tesu napisał(a): Ano udzielam sie na CD-Action, chyba nawet jestem nieoficjalnie prowadzacym temat o ED na tamtejszym forum. Smile

Brawo - Mamy Polygamię, mamy CD-Action i mamy portal konsolowy - PPE.PL (PSX Extreme), na którym to znowu ja popełniłem kilka amatorskich wpisów także. Niestety brać konsolowa domaga się bardziej łatwo dostępnych doznań i niewiele jest osób, które na XO woli Elite od gier pokroju Gears of War 4, czy Forza Horizon Wink
A na PS4 gra raczej nie zapowiada się, by kiedyś miała wyjść. Ale i tak jest dobrze.
Odpowiedz