Ankieta: Czy zagrasz w No Man's Sky
Tak kupię od ręki.
Nie szkoda mi kasy na ten kicz.
Poczekam na opinie innych.
[Wyniki ankiety]

No Man's Sky - dyskusja ogólna
No dziś mają dać 'Foundation Update'. Przeglądałem co ma być - nawet brzmi ciekawie.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz

I ciekawy opis zmian: http://www.no-mans-sky.com/foundation-update/
Odpowiedz
Jak dadzą obsługę HOTASa i dżoja, to dla wielu osób ta gra się zmieni diametralnie.

A jak będzie można wspólnie pobiegać po planecie, to ED i SC bęzdie miało dużą konkurencję.

.... ktoś wie czy Sean jeszcze tam pracuje?

Tak czy siak, myślę że ta gra jest martwa.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Nie mogę się z pierwszej planety wydostać Smile

Survival mnie mrozem niszczy. Statek kilkanaście minut od miejsca startu, w nocy ekstremalne zimno. Po jaskiniach i budynkach muszę się ukrywać. Bardzo przyjemne nowe doznania.
Odpowiedz
(27.11.2016, 21:16 UTC)Robinus napisał(a): Nie mogę się z pierwszej planety wydostać Smile

Survival mnie mrozem niszczy. Statek kilkanaście minut od miejsca startu, w nocy ekstremalne zimno. Po jaskiniach i budynkach muszę się ukrywać. Bardzo przyjemne nowe doznania.

Mam ten sam problem srednio gine co 5 minut wszystko chce mnie zjesc, zamarzam. Ukryc sie nie da pajaki chca mnie zjesc. Wlasnie o to chodzilo w tej grze, zeby byly wyzwania! zobaczymy jak bedzie dalej.
Odpowiedz
(27.11.2016, 13:42 UTC)Kyokushin napisał(a): .... ktoś wie czy Sean jeszcze tam pracuje?

jest chwilowo na L4 po operacji zmiany plci i plastyki twarzy...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Dla mnie NMS to taki typowo kanapowy chillout Smile Biore Steam Controller w reke i się relaksuje na kanapie przed duzym TV Smile
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
(28.11.2016, 09:58 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Dla mnie NMS to taki typowo kanapowy chillout Smile Biore Steam Controller w reke i się relaksuje na kanapie przed duzym TV Smile

Dokladnie mam tak samo , luz  i jakis drink/piwko Smile

Aczkolwiek licze ze beda dalej rozwijac i moze uda sie cos ciekawego z tego wyjdzie Smile
Odpowiedz
(28.11.2016, 13:45 UTC)Dhror napisał(a): Aczkolwiek licze ze beda dalej rozwijac i moze uda sie cos ciekawego z tego wyjdzie Smile
Eeeee.... nie? NMS na wieki pozostanie scamem, przykladem na swiadome wprowadzenie graczy w blad, zmarnowanym potencjalem oraz tytulem, ktory zdobyl najwiecej nagrod w kategorii Growe Rozczarowanie Roku 2016. To, co Hello Games teraz robi tym uaktualnieniem przypomina szorowanie pokladu statku na polysk przy jednoczesnym ignorowaniu wielkiej dziury, ktora w burcie wyrwala torpeda zlamanych obietnic i przez ktora wlewa sie woda zagrazajaca Hello Games. Dosc powiedziec, ze nawet teraz, pomimo tego uaktualnienia, wiecej ludzi na Steamie gra w niszowe This War of Mine, Farming Simulator czy hardkorowa strategie Stellaris. Bardzo slabo jak na tytul, ktorym Hello Games mialo zrewolucjonizowac branze, ktory mial zapewnic ludziom setki godzin i ktory mial byc jedna z najwazniejszych premier tego roku...
Odpowiedz
Tesu, chyba zbyt wygórowane oczekiwania miałeś wobec tego tytułu Wink
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz