Dziwne wydarzenia w mgławicy Plejad (Poszukiwania Skorupiaków, Wrak Anacondy)
(14.01.2016, 15:12 UTC)Scott Scale napisał(a):
(14.01.2016, 13:36 UTC)Rommie_PL napisał(a): Szkoda czasu na te skorupiaki. A ktoś wie jakie są nagrody za ich odnalezienie ?

Nikt tego nie wie, ale pewnie satysfakcja.

Ty zawsze jesteś taki chętny na TS na bitkę, może weźmiesz jakąś bojową kolubrynę i przylecisz wspomóc trud husarski rozpoznaniem bojowym? Smile

Mój problem to to że jestem leniwy ;Wink
Więc zostanę dziś w bazie i obejrzę sobie anime.
Odpowiedz
Tyle zostało z "małży" Wink

[Obrazek: WMbvHqa.jpg]
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
91tyś dobra cena !!
Odpowiedz
(14.01.2016, 20:38 UTC)Rommie_PL napisał(a): 91tyś dobra cena !!

Niektórzy sugerowali farmienie skorupiaków. Po przelogowaniu się odnawiają się więc można trochę zarobić.
[Obrazek: 2760.png]
Odpowiedz
Informacja dla wybierających sie w Plejady:

Oprócz tego na stacji można znaleźć dobrze płatne misje na dostarczenie żarcia lub medykamentów.
Odpowiedz
Skorupiaki się respawnują, wyrzucają materiały do syntezy (dużo iron i carbon, trochę magnesium, tungsteen, arsenic i germanium) oraz do 4 "mining fragment". Po zebraniu tych ostatnich do ładowni trafia nam meta-alloys.
Odpowiedz
Meta-alloys nie opłaca się sprzedawać na Obsidian Orbital. Ich akualna cena wynosi 79k, przy średniej galaktycznej 83k.

Potrzebuję obstawy żeby dowieźć 34 tony do naszego HR. Podzielę się zyskiem i odpalę kilka sztuk w zamian za pomoc Smile
Odpowiedz
Jeszcze lepsza kasa jest z (jak się okazuje) wieloetapowych misji na meta-all. Więcej szczegółów w wątku na forum FD, 3ci post chyba.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Ile zajęło ci jeżdżenie łazikiem w te i we w te? Smile
Odpowiedz
Nie wiem, ale niezbyt długo. Znudziło mi się w pewnym momencie robienie relogów, inaczej bym całą ładownię zapełnił.
Odpowiedz