Opakowanie zastępcze Shout Box
Koło Maskeline jest CZ Low. Wpadłem na chwilę sprawdzić co się tam dzieje Smile

“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
(03.10.2016, 07:15 UTC)DYoda napisał(a):
(03.10.2016, 06:28 UTC)Robinus napisał(a): Ahoj piloci!

Mówcie mi Lordzie Smile
Po grzbietach takich Lordów to ja na konia wsiadam Biggrin

Może dzisiaj wieczorkiem Lordzie Vad... Robinusie postrzelamy w HR, bo dawno nie walczyłem ?

Hehehe

Chętnie coś dorobię tylko mam problem do rozwiązania jeszcze jeden u inżyniera.
Okazało się, że do kolejnej modyfikacji multicannonów potrzebna mi jest Platyna.
Zacząłem nawet myśleć o jakimś Sidewinderze z rafinerią, ale przypomniałem sobie, że latam Pytonem z Hatch-breakerami Smile
Właśnie wieczorem zrobiłem mały rekonesans w resie na Ross 128 (obok inżyniera) i myślę, że to się powinno udać. 
Yaaaarrrrrrr Biggrin
Witam wszystkich :-)
Cześć Kofi
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Cześć.
Cześć Rommie

W poczcie służbowej silą rozpędu napisałem Brachu Biggrin

Nowy hotas od Thrustmastera https://www.youtube.com/watch?v=r9HELcyCbc8 , https://www.youtube.com/watch?v=MoWZIazIEnY (póki co jeszcze niedostępny w normalnej dystrybucji)
O właśnie - a miał wyjść jakiś Joy dedykowany pod ED własnie. Czy to on? Bo czekałem a potem zapomniałem...

EDIT:
Eeee chyba "Saitek x56"....
(03.10.2016, 08:51 UTC)Robinus napisał(a): O właśnie - a miał wyjść jakiś Joy dedykowany pod ED własnie. Czy to on? Bo czekałem a potem zapomniałem...

EDIT:

W jednym z news letterów frontiera była mowa o Thrustmaterze co do Saiteka to nie słyszałem
pogoda w Polsce taka, że jak wstałem to od razu mi się spać chciało

(03.10.2016, 09:01 UTC)RADKO707 napisał(a):
(03.10.2016, 08:51 UTC)Robinus napisał(a): O właśnie - a miał wyjść jakiś Joy dedykowany pod ED własnie. Czy to on? Bo czekałem a potem zapomniałem...

EDIT:

W jednym z news letterów frontiera była mowa o Thrustmaterze co do Saiteka to nie słyszałem

po przejęciu będzie

Thrustmater Saitek x56 Wink

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości