Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PORADNIK Zostań Przemytnikiem
@Gutek

mam nieodparte wrażenie, że tylko ty do tego systemu latasz i ja się też do niego przekonałem (jest nas dwóch). Szybko, można wziąć więcej misji, nie trzeba tracić czasu na stackowanie i relogo. Jest mniej chętnych to i misji więcej.

Ja wczoraj zasadniczo w 5 minut zbierałem wszystkie misje, tak 203-205 ton i jeszcze wybrzydzałem, tj. brałem te z materiałami.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Ostatnio tylko ja do niego latałem, wcześniej Szczury były nisko to i misji nie dawały. Sad
Najpierw musiały wygrać wojenkę z Huncetae Purple Travel Limited, później trochę się podtuczyć, teraz dołożą Guardians - i misje przemytnicze będą jak złoto.
Chwile mi to zajęło, a robiłem to "po służbie", no ale już jest i można korzystać.
Odpowiedz
Zainwestowałem w Cobrę pod przemyt. Lecę do Huncetae a tam niespodzianka brakuje mi reputacji. Zawsze dają misje z takimi dużymi wymaganiami?
Odpowiedz
(17.12.2016, 20:19 UTC)TW Bolek napisał(a): Zainwestowałem w Cobrę pod przemyt. Lecę do Huncetae a tam niespodzianka brakuje mi reputacji. Zawsze dają misje z takimi dużymi wymaganiami?

Dawno nie byłem, ale kiedyś, rzeczywiście, na początku trzeba było polować na misje które nie wymagały dużej reputacji.
Później to już z górki....
Możesz też nabić reputacje u Szczurów z Huncentae w innym systemie, w którym są obecni, a później przylecieć tutaj.
Odpowiedz
(17.12.2016, 20:19 UTC)TW Bolek napisał(a): Zainwestowałem w Cobrę pod przemyt. Lecę do Huncetae a tam niespodzianka brakuje mi reputacji. Zawsze dają misje z takimi dużymi wymaganiami?

niestety takie są teraz początki, powozisz zwykłe misje to i reputacja wzrośnie. Częć\ść misji może ne być dostępna przez brak wystarczającej ilości miejsca w ładowni i to zarówno na towar, jak i później na nagrodę (Commodity, np. Modular Terminal)
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
nada się?
https://coriolis.io/outfit/asp/0phtgFglj...99ciolecia
Odpowiedz
Wszystko się nada, ale.....
Thrustery i power dystrybutor zrób na A - masz szybko się poruszać na boostcie i szybko ten boost ładować.
Live support na D - najlżejszy.
FSD na A - wiadomo.
Zamiast małego cargoracka 4t załóż Advenced Discovery Scanner - nie zawsze cel jest znany.
Broni bym nie brał - masz być szybki czyli lekki, no i czym lżejszy tym dalszy skok.
I za dużo chaff - Sylwestra urządzasz? Wink
Odpowiedz
(10.02.2017, 13:59 UTC)GutenbergPL napisał(a): Wszystko się nada, ale.....
Thrustery i power dystrybutor zrób na A - masz szybko się poruszać na boostcie i szybko ten boost ładować.
Live support na D - najlżejszy.
FSD na A - wiadomo.
Zamiast małego cargoracka 4t załóż Advenced Discovery Scanner - nie zawsze cel jest znany.
Broni bym nie brał - masz być szybki czyli lekki, no i czym lżejszy tym dalszy skok.
I za dużo chaff - Sylwestra urządzasz? Wink

Oki dzięki
Odpowiedz
a tak btw to ROBIGO jeszcze działa ?
Odpowiedz
(10.02.2017, 15:34 UTC)zigusek napisał(a): a tak btw to ROBIGO jeszcze działa ?

Z tego co widziałem na forum frontiera/steama to robigo wróciło do gry.
[Obrazek: 22476.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości