Opakowanie zastępcze Shout Box
A ja się pytam - kto dla Sfory wymyślił takie odjechane logo!

No strzał w kolano, Panowe.

Sfora - jako "elementy" zajmujące się tylko i wyłącznie walką, mordowaniem i trenowaniem się w tym kierunku, nie powinna błyszczeć logiem, jak modelki ubraniem na wybiegu!

Patrzę na to logo i myślę - "nosz dzień ktoś siedział, dłubał w programie graficznym, potem drugi dzień dopieszczał, a trzeci dzień efekt płomienia dodawał... A kiedy w takim razie zabijanie trenował?"

Patrzę na piękne logo i zastanawiam się - co robi sfora? Projektuje mebelki? Tworzy strony internetowe w nowoczesnym designie? Mundurki dla pilotów?

Panowie, by obronić - póki czas Wasze dobre imię - stworzyłem to logo.
Żeby ktoś patrząc na post z taką sygnaturką od razu wiedział - Oho! Szaleństwo!

[Obrazek: rYMcHuM.jpg]

A nie jakieś wyświechtane, wydmuchane.... nosz zarąbiste logo. Biggrin
Logo jest elementem identyfikacyjnym pilotów Sfory. Nie mamy własnego działu na forum. Jest też elementem WALKI psychologicznej Tongue

PS. Ja projektowałem logo Tongue Dodanie płomienia to 5 minut roboty.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
(28.09.2016, 13:53 UTC)Robinus napisał(a): A ja się pytam - kto dla Sfory wymyślił takie odjechane logo!

No strzał w kolano, Panowe.
Zazdrość przez Waćpana przemawia Panie Redaktorze-Piracie  Biggrin

Jeśli Waćpan ciekaw jest skuteczności naszej, zapraszam do Polki-Galopki w normalnym dużym statku, a nie w drobnicy jakowejś gdzie bimbru na drogę zbyt wiele zabrać nie można  Biggrin

(28.09.2016, 13:53 UTC)Robinus napisał(a): Sfora - jako "elementy" zajmujące się tylko i wyłącznie walką, mordowaniem i trenowaniem się w tym kierunku, nie powinna błyszczeć logiem, jak modelki ubraniem na wybiegu!
Jak my wlatamy do stacyji by amunicyje uzupełnić i paliwa trochę zabrać, to nawet miejscowe Kurtyzany nam się za darmo do statków pchają, takie zaintrygowane co jeszcze możemy im zaoferować  Cool
...Wink
O - jest i dzisiejszy bohater sygnatur Biggrin

Rommie - to chyba przez Ciebie zacząłem zwracać uwagę na te graficzki Smile

Kofi - świetna robota! Ładne skubaństwo
Obiektywnie trzeba przyznać że propozycja Robinusa jest bardziej hardcorowa Smile
Taaa, też zauważyłem sygnaturkę Rommiego...
(28.09.2016, 14:20 UTC)Robinus napisał(a): O - jest i dzisiejszy bohater sygnatur Biggrin

Dziękuje Wink
Jak coś to do usług Wink
(28.09.2016, 14:26 UTC)Rommie_PL napisał(a):
(28.09.2016, 14:20 UTC)Robinus napisał(a): O - jest i dzisiejszy bohater sygnatur Biggrin

Dziękuje Wink
Jak coś to do usług Wink

Majtki jej zdejmiesz? Biggrin
(28.09.2016, 14:26 UTC)Rommie_PL napisał(a):

Dziękuje Wink
Jak coś to do usług Wink

Ale ona, czy Ty ?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości