Opakowanie zastępcze Shout Box
Dzisiaj ma (wszystkiego najlepszego!), do tego jeszcze ktoś anonimowy ma urodziny (wszystkiego najlepszego!)
Cześć Goliat,

Cześć Robinus
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(15.09.2016, 05:52 UTC)Mr.Wormy napisał(a): Cześć Maćku, część Reinrk Wink

Kethrax ma dzisiaj czy miał wczoraj urodziny? Wink

Dzisiaj ma Smile

Siemka wszystkim Smile
Cześć Quarion

Szczęść Boże, Piloci!

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Wszystkiego najlepszego Kethrax!
[Obrazek: 36931.png]

Szczęść Boże zieluk

Pytanie na śniadanie,

Czy jak mam znaleźć Trade Data to wystarczy posiadać ADS ?

Brakuje mi jednego komponentu na Multi-cannon - Overcharged Weapon (Grade 4) Articulation Motors, no i odblokowania Toda

Mogę 3x Frame Shift Drive - Increased FSD Range (Grade 4), brakuje mi tylko Chemical Manipulators na FSD 5

Powoli acz do przodu modyfikuję statki

Trade data to chodzi Ci o misję?

jeśli tak to ADS dobrze mieć jeśli nie chce Ci się wskakiwac do Nav beacon'a żeby go przeskanować. Dostajesz wtedy wiadomość gdzie masz szukać USS 'a (przy jakiej planecie). Kręcąc się koło planety usłyszysz " misson target detected " wskakujesz do USS'a i delikatnie, żeby przypadkiem nie dotknąć, bo wybuchnie, zbierasz Trade Data, Black Box, czy inny karnister z misji.

A co do multicannonow to nie łatwiej Ci zrobić light Weight Mount 3x na grade 4 i potem tylko grade 5 overcharged?

(15.09.2016, 07:21 UTC)Mr.Wormy napisał(a): Trade data to chodzi Ci o misję?

jeśli tak to ADS dobrze mieć jeśli nie chce Ci się wskakiwac do Nav beacon'a żeby go przeskanować. Dostajesz wtedy wiadomość gdzie masz szukać USS 'a (przy jakiej planecie). Kręcąc się koło planety usłyszysz " misson target detected " wskakujesz do USS'a i delikatnie, żeby przypadkiem nie dotknąć, bo wybuchnie, zbierasz Trade Data, Black Box, czy inny karnister z misji.

A co do multicannonow to nie łatwiej Ci zrobić light Weight Mount 3x na grade 4 i potem tylko grade 5 overcharged?

Dzięki za pomoc,

ja się nie znam na modyfikacjach, polegam na zdaniu kolegów.

Light Weight Mount chyba używa najłatwiej dostępnych materiałów

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości