Opakowanie zastępcze Shout Box
Cześć wszystkim.
(05.09.2016, 06:47 UTC)Rommie_PL napisał(a): Cześć wszystkim.

Siemka, z matmy pisze. Co tam?
[Obrazek: 23516.png]
(05.09.2016, 06:00 UTC)Baton napisał(a): Hej hej Smile Z Zieluka się robi Husarski Preacher, w sumie to nie mamy obozowego kapelana, może mu przyznać oficjalny tytuł, niech dba o nasze nieśmiertelne dusze, ktoś powinien Smile

Boje się, że dusze niektórych z nas są stracone.

(05.09.2016, 06:20 UTC)Vermill napisał(a): Nawet tutaj się nie da uciec od religii, co za czasy... powrót średniowiecza, jak nie Allah to "bezimienny" na każdym kroku.

Przecież to wyrażanie własnych poglądów - nikogo nie obrażając.
Zobacz, Ty wyrażasz swój ateizm - ale (prawie)nikogo nie obrażasz, prócz tego średniowiecza.
Wole już to "średniowiecze" niż wspaniałe, supernowoczesne multikulti wpierane promocją LGBTQ(to Q to od queer - niech żyje poprawność Cool )

Ale nie martw się Vermill - Bóg pomaga wszystkim, nawet ateistom. Biggrin

Siema wszystkim.
(05.09.2016, 06:00 UTC)Baton napisał(a): Hej hej Smile Z Zieluka się robi Husarski Preacher, w sumie to nie mamy obozowego kapelana, może mu przyznać oficjalny tytuł, niech dba o nasze nieśmiertelne dusze, ktoś powinien Smile

no, nie wiem. Trzeba by być na miejscu, w HR'ce i okolicach, żeby głosić dobrą nowinę. A ja na razie zasmakowałem w szukaniu gwiazd neutronowych na obrzeżach galaktyki, tam gdzie jeszcze żaden człowiek nie dotarł ;-)

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Cześć Rommie,

Cześć Ciszky

Cześć Gutek

Zwijam się na Sympozjum
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(05.09.2016, 07:11 UTC)zieluk napisał(a):

no, nie wiem. Trzeba by być na miejscu, w HR'ce i okolicach, żeby głosić dobrą nowinę. A ja na razie zasmakowałem w szukaniu gwiazd neutronowych na obrzeżach galaktyki, tam gdzie jeszcze żaden człowiek nie dotarł ;-)

Zieluk, tu "owieczkami" opiekuje się Tumir. Rolleyes
Thargoidzi czekają na zbawienie.... Wink
Witam
Cytat:Thargoidzi czekają na zbawienie.... [Obrazek: wink.png]

Z ust mi to wyjołeś  Biggrin

Cytat:Zwijam się na Sympozjum

Tylko nie zjedz im tam wszystkich ciastek Wink
(05.09.2016, 07:14 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(05.09.2016, 07:11 UTC)zieluk napisał(a):

Zieluk, tu "owieczkami" opiekuje się Tumir. Rolleyes
Thargoidzi czekają na zbawienie.... Wink

No to może spotkamy tych ostatnich na rubieżach, na których obecnie przebywam  Biggrin

[Obrazek: IHxlPPT.png]
(05.09.2016, 07:06 UTC)GutenbergPL napisał(a): Boje się, że dusze niektórych z nas są stracone.

Przecież to wyrażanie własnych poglądów - nikogo nie obrażając.
Zobacz, Ty wyrażasz swój ateizm - ale (prawie)nikogo nie obrażasz, prócz tego średniowiecza.
Wole już to "średniowiecze" niż wspaniałe, supernowoczesne multikulti wpierane promocją LGBTQ(to Q to od queer - niech żyje poprawność Cool )

Ale nie martw się Vermill - Bóg pomaga wszystkim, nawet ateistom. Biggrin

Siema wszystkim.

Religia to sprawa duchowa a nie na pokaz, żeby wszędzie ją wciskać i emanować "jaki to ja jestem wierzący". Nie lubię pozerów Wink I skąd pomysł, że jestem Ateistą? Nie należę po prostu do żadnej organizacji religijnej, bo każda jest sektą i nie ma nic wspólnego z duchowością.
[quote pid='32854' dateline='1473060037']

Cytat:Zwijam się na Sympozjum

Tylko nie zjedz im tam wszystkich ciastek Wink
[/quote]

Nie słuchaj go. Wszystkie zjedz.
[Obrazek: 23516.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości