Opakowanie zastępcze Shout Box
Obłocony Jeep czy czarne BMW?
@Robinus dobre porównanie Biggrin
Jak zrobić sałatkę z buraczków? Wrzucić granat do beemki Biggrin
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
(30.08.2016, 06:54 UTC)Baton napisał(a):
(30.08.2016, 06:49 UTC)Robinus napisał(a): Tak na dzień dobry. Sapkowski o graczach:
"Szczególnie, że nie wiem. Ale mogę kogoś zapytać. Znam parę osób, które w te gry grało, ale niewiele takich osób znam. Obracam się raczej wśród ludzi inteligentnych."

a tu opisana cała zadyma:
http://babagra.pl/2016/08/gra-narobila-m...iedzminie/

LOL- i o czym z tą koleżanką mógłbym porozmawiać, jak Sapkowski spotyka takich graczy to się nie dziwię.  Pewnie artykuł wrzucony na net w stylu Granatu Tumira, żeby zrobić zadymę  Smile

"Podnieście rękę do góry, o ile czytaliście książki o Wiedźminie. Jeśli wytrwaliście – to gratuluję. Jeśli nie czytaliście, to nic nie straciliście – przynajmniej ja tak sądzę."

Zgadzam się z Tobą Smile

(30.08.2016, 07:29 UTC)Brachu napisał(a): Cześć

FAS czy FDL bez modernizacji u inżynierów

Oto jest pytanie

Odpowiedź jest prosta. Python. Biggrin
A jak wybuchnąć w elite? Powiedzieć kyokowi, że jego żart to suchar Biggrin

Tak nawiasem:
(to ma charakter humorystyczny, postacie zostały wybrane tak, a nie inaczej, bo mi tak pasowało, nie ma to żadnego podtekstu, ani nawet nie ma to na celu wytknięcia czegoś komuś, moim celem nie jest urażenie kogokolwiek, jeżeli ktoś poczuje się urażony to usunę itp.)
No, to chyba mogę:

Mam Pythona, więc go uzbrajać do CZ ?
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

To pytanie retoryczne czy zabrakło zaimka?
a słyszałem, że Python wolny jest
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(30.08.2016, 08:02 UTC)Calvarian napisał(a): A jak wybuchnąć w elite? Powiedzieć kyokowi, że jego żart to suchar Biggrin

Tak nawiasem:
(to ma charakter humorystyczny, postacie zostały wybrane tak, a nie inaczej, bo mi tak pasowało, nie ma to żadnego podtekstu, ani nawet nie ma to na celu wytknięcia czegoś komuś, moim celem nie jest urażenie kogokolwiek, jeżeli ktoś poczuje się urażony to usunę itp.)
No, to chyba mogę:

Dobre Biggrin Paint wiecznie żywy jak widzę Biggrin
Uwaga 1500 postów na sb!
@Goliat, kiedyś próbowałem z ps, ale mi nie szło, nie znalazłem dobrych poradników ;/

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości