Liczba postów: 374
Liczba wątków: 19
Reputacja:
58
(22.08.2016, 15:35 UTC)Baton napisał(a): (22.08.2016, 14:34 UTC)Franz Lionport napisał(a): Robienie sobie jaj z katastrofy TU-154 jest co najmniej niesmaczne.
Ja wyleciałem z jednego forum co było zapoczątkowane niefortunnym żartem na temat TU-154, tyle że to było kilka godzin po katastrofie. Widzisz Franz, z żartami jest tak, że zawsze się znajdzie ktoś dla kogo żart będzie dużo bardziej niż niesmaczny, nie poradzisz, najlepiej odciąć kabel.
Może dlatego lubię Anglię, tu jadą na maksa, widziałem komików polewających kilka miesięcy po śmierci Thatcher : Ja tam jestem już bliżej niż dalej gameovera więc coraz mniej świętości, to że ktoś umarł, no cóż jest nas kilka miliardów w zapasie, niesmaczne by było iść do jego rodziny i rechotać, tu się zgadzam.
Rozumiem o czym mówisz, ale niestety robienie sobie jaj z dokładnie tej katastrofy lotniczej stało się jakby w dobrym tonie. Nie wiem może znacie jakieś dowcipy o katastrofie wojskowej CASY czy Bryzy ? Ja nie znam. Jasne też uważam, że należy się śmiać ze wszystkiego, z tragedii również, to najlepszy środek terapeutyczny, ale akurat katastrofa TU-154 jest aż biczowana "żarcikami". Po prostu taka struna napinała się mi gdzieś w środku i dziś puściła.
A swoją drogą artykuł sam w sobie rewelacyjny
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 7
22.08.2016, 16:23 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2016, 17:16 UTC przez Vermill.)
@GutenbergPL Ci co wierzą w życie wieczne najbardziej płaczą jak ktoś umiera... o to mi chodziło w tym przejawie sarkazmu
edit... Nie miejsce na polityczne wywody, więc usuwam co napisałem. Bo znowu ktoś poważny biorący mnie dosłownie, wywoła burzę w skali G
Liczba postów: 2,061
Liczba wątków: 18
Reputacja:
47
Platforma:
CMDR: Brachu
.png) .png) .png) .png) .png) .png)
Czując się wywołany do tablicy, myślę, że DYodzie chodziło o cały cyrk powstały po tej tragedii a nie samą katastrofę.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 7
Liczba postów: 1,074
Liczba wątków: 58
Won mi tu z tą polityką...
Liczba postów: 2,061
Liczba wątków: 18
Reputacja:
47
Platforma:
CMDR: Brachu