Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
(18.08.2016, 12:27 UTC)Drakkainen napisał(a): Panowie proszę prowadzić dyskusję w wątkach do tego przeznaczonych. Ten tutaj jest powitalny.
Draku udaje groźnego, a to swój chłop, ino chyba dziś w Totka nie wygrał trójki, to rozdrażniony....
Tak czy inaczej, Kadeci, wchodźcie "na salony" i TSa.... a do reszty będziecie mieli dostęp później, jako Husarz.
Liczba postów: 84
Liczba wątków: 5
18.08.2016, 18:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.08.2016, 14:09 UTC przez Xawery.)
Witajcie Huzarzy,
Bedąc na samotnej wycieczce w głegokie Dzikie Pola doszy mnie wici zapuszczone przez hetmana, thakoz bez zbędnej zwoki ukończyłm tom com naczołi ruszyłem co FDS przeskoczy do HR 8444. Takoż tu doleciałem, jestem i melduję się na rozkaz. Jako żem nowy w tej okolicy to się rozejrzę po kontach i ucha przyłoże co w fotonach piszczy, a żem gro czasu samotnie dryfował po galaktyce to nie obyty z kompaniją jestem, tak gdy moja interakcyja, swą finezyją będzie przypominac 180 zwrot wykonany przez załadowaną taczankę, to o wyrozumiałość i dobre słowo porady proszę.
O mie - jam inżynier na dalekiej Północy trzeciej planety w Sol Systemie, tubylcy zwą mnie Słava Miru.
Z husarskim Hurra kreślę sie z poważniem
CMDR Xawery
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 4
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Idrael
Witam wszystkich, tu Maciej lat 41 zamieszkały w Andrychowie (Beskid Mały) zakochany od 20stu lat w mojej Kasi a od 16 w moim synku Jędrzeju.Jak większość praca i walka o byt  uwielbiam gotować (szczególnie polska kuchnia), oczywiście granie? ciupanie? na kompie w wszelakie gry, gdy zobaczyłem elitkę to zakochałem się od pierwszego wejrzenia i tak mi trwa cały czas. A największa miłość jeśli chodzi o rozrywkę(sport?) to brydz, uwielbiam karty a brydz jest królem kart  Jeśli chodzi o elitkę to eksploracja to jest to co mnie zafascynowało i mam zamiar zwiedzać naszą mleczną jak najdłużej
Niech moc będzie z nami!
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Baapa
Cześć. Bartek, 44 lata, opolskie. Elite znam jeszcze z Amigi aczkolwiek byłem wtedy za wąski na ogarnięcie tego w pełni, grałem w Epica 
Dziś dostałem się do SOL co mnie cieszy niezmiernie (gram luźno od miesiąca), czytam husarskie wątki i myślę że niedługo zacznę pomagać grupie w budowie potęgi  Mam nadzieję że znajdę tu miejsce dla siebie. Pozdrawiam
Mam na imię Piotr. Jestem z rocznika 84 i pochodzę z Włocławka. Gram od kilku dni jak namówili mnie kumple z innej mmo. Lubię handel i craft
Witam wszystkich, nazywam się Kuba (choć przyznam, że całym sercem wolę Jakub  ). Lat 15, więc czuję się osaczony przez te wszystkie roczniki '80. Lubię grać na swojej gitarze i PC. Zacząłem latać jako CMDR ze względu na moje zamiłowanie do "space sim'ów". Mieszkam w okolicy Pruszkowa i wypocenie tych kilku linijek było dla mnie nie lada wyzwaniem.
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
(26.08.2016, 18:51 UTC)KasVe napisał(a): Witam wszystkich, nazywam się Kuba (choć przyznam, że całym sercem wolę Jakub ). Lat 15, więc czuję się osaczony przez te wszystkie roczniki '80. Lubię grać na swojej gitarze i PC. Zacząłem latać jako CMDR ze względu na moje zamiłowanie do "space sim'ów". Mieszkam w okolicy Pruszkowa i wypocenie tych kilku linijek było dla mnie nie lada wyzwaniem.
Cześć Jakub.
Tomek z tej strony, rocznik '80.
U nas liczy się dobra zabawa, a nie wiek - także nie czuj się osaczony przez stare pryki(piszę oczywiście o tych po 40dziestce ;  )
Nie krępuj się - bo nie ma czego, wpadaj na TSa.
Do zobaczenia w przestrzeni....
Liczba postów: 207
Liczba wątków: 8
Reputacja:
23
Platforma:
CMDR: zigusek
27.08.2016, 14:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2016, 14:24 UTC przez zigusek.)
Witajcie husarze.
Mam na imię Kacper mieszkam w Krakowie. Rocznik '02 (to chyba kwalifikuje mnie na najmłodszego husarza). Lubie grać w gry głównie ed i cs go oraz słuchać muzyki, a najbardziej rocka, czasami brzdąkam sobie na elektryku, innym razem sobie programuję ( java, cpp ) .I to w zasadzie tyle.
Pozdrawiam
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Ahoj kosmiczni żeglarze!
Melduje się Adam rocznik '95. Pochodzę z Gliwic, a na co dzień studiuję leśnictwo w Krakowie. Często chwytam się również "dorywczo" prac wszelakich. Z zainteresowań jestem zapalonym alpinistą i górołazem. Poza tym interesuję się muzyką (sam gram na gitarze), ratownictwem, naukami ścisłymi, przyrodniczymi, pedagogiką, amatorsko informatyką no i oczywiście science fiction, a już zwłaszcza komputerowymi symulatorami lotów kosmicznych - Elite mnie wciągnęło jak bagno, więc mam nadzieję, że zostanę z wami na dłużej
Cześć Wszystkim serdecznie. Ciesze się niezmiernie, że do Was dołączyłem. Mam lat 42, jestem na emeryturce. Służyłem w jednostce antyterrorystycznej. Obecny cel jakim się zajmuję to doktorat. Chcę być wykładowcą na uczelni wyższej. Ponadto jestem trenerem personalnym i instruktorem paintballu ( tak obecnie zarabiam  ) . Mamy swój Team speedballowy, z którym chcemy zawojować cała Polskę  Bardzo dużo trenuję- 20 godzin tygodniowo ( ostre treningi to moja pasja). 33 lata trenowałem sztuki walki i 13 lat akrobatykę sportową. No i... Chyba chcę zatrzymać czas i udowodnić sobie, że ciągle mogę haha. Żeby Was nie zanudzać swoją osobą na koniec dodam tylko że :
Jako, że jestem z tych ludzi ambitnych ( ostro będę się szkolił ) mam nadzieję w szybkim czasie stać się ostrym zębem Husarii. Postaram się aby Husaria miała ze mnie jak najwięcej radości 
Ku chwale Husarii
Pozdrawiam serdecznie
|