Opakowanie zastępcze Shout Box
Ja jestem za, tylko brakuje mi 50 baniek na unoversalnego pyhtona
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Kto jak ja przegapił aktualizację do Windows 10 - zapraszam do wspólnego "miśka":

[Obrazek: nfORdv0.jpg]
Czyż to nie jest piękne?  :heart: Biggrin

(04.08.2016, 19:46 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): [Obrazek: nfORdv0.jpg]
Czyż to nie jest piękne?  :heart: Biggrin

how? Smile
Dobry rzut + maksymalnie odchudzona Conda, już się nie mogę doczekać następnej wyprawy na tym skoku Biggrin Uwielbiam inżynierów!

Masz może link do buildu? Chciałbym porównać ze swoją, wczoraj mi wyszedł mocny roll na kondzie, ale może skopałem coś przy odchudzaniu
Zaraz Ci dam build (zedyutuje ten post)

LINK

Okej, czyli Ty NAPRAWDĘ odchudziłeś swoją kondę Smile ale i tak dobry roll, więc gratki Smile ile procent miałeś? Wczoraj 48% trafiłem, i chyba już nie będe próbował, nie po to odchodziłem z Diablo III, żeby teraz tutaj to robić Smile
(04.08.2016, 20:17 UTC)Goliat napisał(a): Okej, czyli Ty NAPRAWDĘ odchudziłeś swoją kondę Smile ale i tak dobry roll, więc gratki Smile ile procent miałeś? Wczoraj 48% trafiłem, i chyba już nie będe próbował, nie po to odchodziłem z Diablo III, żeby teraz tutaj to robić Smile

Nie zrobiłem screena ile dokładnie ale to była praktycznie maksymalna kreska w prawo, bo kiedy za 2 i 3 razem próbowałem to już niemożliwe niemal było rzucenie wiecej Tongue

Ahoj Piloci

Pitek PIĄTECZEK PIĄTUNIO !!
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości