31.07.2016, 14:32 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2016, 17:41 UTC przez Vermill.)
Do wbijania rangi Imperium i misji przemytniczych polecam system Aditi/Synuefe RT-R C20-7 , to odpowiednik Sothis/Ceos.
|
PORADNIK Zostań Przemytnikiem
|
|
31.07.2016, 14:32 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2016, 17:41 UTC przez Vermill.)
Do wbijania rangi Imperium i misji przemytniczych polecam system Aditi/Synuefe RT-R C20-7 , to odpowiednik Sothis/Ceos.
31.07.2016, 15:24 UTC
Do sprawdzenia, rep leci
31.07.2016, 17:24 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2016, 18:26 UTC przez Vermill.)
System Synuefe RT-R C20-7 ma 5 planet Pristine Reserves jakby ktoś przy okazji chciał pokopać
![]() A bliżej bańki jest system Wu Guinagi /HIP 10716 (świetny system dla Pythona i ASP) i tam też szybko ranga z Imperium leci i są dobre misje transportowe. Też jak Sothis/Ceos.
31.07.2016, 18:28 UTC
@Vermill
HIP też działał przed patchem, a że teraz działa to super wiadomość
31.07.2016, 18:50 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2016, 18:52 UTC przez Vermill.)
27.08.2016, 16:59 UTC
W Huncentae, dobrym systemie na przemyt(oraz naukę przemytu), leżącym niedaleko Hrki, ktoś bruździ.
Szczury z Huncentae bardzo straciły na wpływach i za chwilę stracą system. Od wczoraj, mimo że zrobiłem 8 przemytów dla nich - i tak im spadło. Przez jakiś czas dbałem o Szczury, ale już tam właściwie nie latam - przemycam sporadycznie i raczej po to, żeby nie wyjść z wprawy. Gdybyście chcieli ich utrzymać u władzy, zróbcie coś z tym. Mogę posłużyć poradą oraz ciężkim ogniem lub innymi działaniami. Sam nie będę walczył o nich, za dużo innych rzeczy do roboty. Być może jest to przypadek, po prostu ktoś bierze od ich oponentów misje charity(jedna lub więcej osób), a być może ktoś to robi intencjonalnie - ktoś z Husarzy, bo chyba tylko my dotarliśmy na to zadupie.
27.08.2016, 20:54 UTC
(27.08.2016, 16:59 UTC)GutenbergPL napisał(a): W Huncentae, dobrym systemie na przemyt(oraz naukę przemytu), leżącym niedaleko Hrki, ktoś bruździ. Raczej nie bruździ. Po prostu teraz misje nic im nie dadzą bo mają w innym systemie wojnę. Jak ktoś chce im pomagać teraz w HUNCETAE to w następujący sposób: 1. Polecieć do HIP 110028 do Conflict Zone (jak nie widać po wlocie to trzeba zbliżyć się do oddalonych planet na mniej niż 1000 ls - wtedy przy którejś powinien być CZ) 2. W CZ opowiedzieć się po stronie Szczurów i zestrzelić parę statków przeciwnika 3. Wrócić do HUNCETAE i tam oddać Combat Bonds Szczurów 4. Czynność można powtarzać dla lepszego efektu, tylko proszę o nie oddawanie szczurzych CB w HIP 110028.
30.09.2016, 05:45 UTC
Odwiedziłem wczoraj Szczury w Huncetae. Na dzień dzisiejszy, do 18:00, mają status BOOM, niestety pojawił się oczekujący status "Civil War" i to nie jest dobrze. Minimalna reputacja to "Cordial" aby otrzymywać misje. Ja wbiłem poprzez sprzedaż danych kartograficznych.
Misji dużo w stacji Langley Relay na przewóz niewolników, od ilości 6 ton nawet do 60 ton, z tymże że za 6 ton bierzemy nawet i po bańce. Odległości, to maks 150 Ly, więc lecimy bez tankowania i szybciej niż z Sothis. W systemach docelowych zawsze można wziąć misje dla podbicia rangi i dla Imperium i Federacji.
30.09.2016, 06:08 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.09.2016, 06:09 UTC przez GutenbergPL.)
By żyło się lepiej....
![]() Wojenkę szybko wygramy, chyba dziś wskoczy wieczorem. Oczywiście będą misje "masakra", tak więc nie tak źle że ją mamy - kredyty to kredyty - czy to z przemytu, czy też z.... masakry pilotów Huncetae Guardians. ![]() Proszę chętnych(na zarobek) o wsparcie Szczurów z Huncetae w walce przeciw Guardians. Wysokie wpływy Szczurów w Huncetae to gwarancja dużej ilości dobrych misji przemytniczych. Walcząc w nadchodzącej wojnie po stronie Szczurów - nabijecie momentalnie reputacje u nich - co przyda się przy braniu przemytu. System jest blisko HRki, jako rezerwowa "dojna krowa" sprawdza się bardzo dobrze. Na godzinę przemytu Pytonem można zarobić spokojnie 10-13mln cr. Taka mała skarbonka - pyk, i wypada. Nie trzeba gnać gdzieś daleko, jest pod bokiem. Co prawda Rotmistrz Arnul urządził go do ćwiczenia dla młodych przemytników, ale przecież z czegoś trzeba żyć - ostatecznie może mieć dwie funkcje...
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|