A Final Frontier
[img=788x788][Obrazek: RFHnshi.jpg][/img]Panowie 2 tys lat swietlnych pozdrawiam z otchłani
ECH MECH TACH PECH

[Obrazek: MEsXLpE.png]
Odpowiedz
Powodzenia! I udanego powrotu do macierzy  Cool

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
Troche z mgławicy konia tylko że dalej nie miałem zgody na wlot do systemów {unknown permit} o co idzie nie wiem pozdro

[img=811x811][Obrazek: Ask2Ojn.jpg][/img]
ECH MECH TACH PECH

Odpowiedz
Czas Gwiezdny 26073016
Dziś mam zamiar skakć w strone środka galaktyki narazie statek na full power i bez rzadnych uszkodzeń.
Polece bardziej dołem od mgławicy konia zobacze może tam będą jakieś nie odkryte systemy narazie wszystko co znajduje ktoś już odkrył.
Niewiem co bedzie ale mam nadzieje że zdobede nowe informacje

Engage !!!
ECH MECH TACH PECH

Odpowiedz
Panowie cos jest na rzeczy nie moge dalej sie przedostac po za region mgławicy konia jakas banka mniej wiecej 1000-1500 Ly jest na drodze i nie mozna jej przeleciec wszystkie trasy tez koncza sie na jej granicy musze wracac niewiem jak teraz bedzie bo trasa sie zmienila i mam problem z powrotem nawet do systemu MAIA najblizszego mej lokacji .Jakies sugestie poprosze pozdro
ECH MECH TACH PECH

Odpowiedz
A pamiętasz jak wleciałeś? Śledziłeś to ma mapie? Jeśli tak to spróbuj mniej więcej tą samą drogą wybierając tylko po kilka gwiazd na trasie, albo jak trzeba gwiazda po gwieździe. Albo jak masz odpowiednie materiały to użyj ich do boosta na FSD, ale dopiero jak dolecisz na krawędź tej bańki.
Odpowiedz
ok sprubuje dzis wieczorkiem

Engage
ECH MECH TACH PECH

Odpowiedz
Daj znać jak poszło Smile
Odpowiedz
Panowie udało sie mam taka nadzieje będe leciał teraz w lewą strone na obrzezu galaktyki sprubuje wleciec  od strony sothis ..Narazie czyta wszystkie systemy .Ciekawe co musiało tam być robione że tak można popłynąć z exploracja

[img=913x915][Obrazek: opYC45F.jpg][/img]
ECH MECH TACH PECH

Odpowiedz
Dobra ja już niewiem mała pomoc przyda się mam założone do naprawy te maleństwa ale pokazuje mi 6700/0 jak wchodze w restock pokazuje mi że mam 6700/6700 a jak wejde w moje urządzenia na statku znowu pokazuje 6700/0 gdzie mam dostać tą amunicje do tego albo już sam niewiem BiggrinBiggrin
ECH MECH TACH PECH

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości