Przedstaw się
Maciej z Rzeszowa.
Odpowiedz
(14.06.2016, 14:30 UTC)Assarin napisał(a): Witajcie.
Z odległej rubieży Przemyśla pozdrawia Maciek. Skamielina rocznik 71 ( mam nadzieję że nie przylgnie do mnie ksywa dziadek  Biggrin ) czym się zajmuję? teraz to generalnie praca <-> dom i na inne zabawy brak czasu. Ale kiedyś ostro RPGowałem, zajmowałem się modelarstwem, aktywnie wypoczywałem w ASG, dłubałem w grafice, audio i video. Dzisiaj niestety pozostał już tylko czas na jedno hobby i jest nim rozrywka elektroniczna. 
Lubię dobre klimaty SF, więc Elitka wsysła mnie jak sagitarius. ;Wink
Trzeba wam wiedzieć również że udzielam się medialnie na twitch'u - mało popularny kanał ale daje mi możliwość poznawania ciekawych ludzi i miłego spędzania czasu.

Witam, również Maciek i również z Przemyśla, tylko troszeczkę młodszy Smile
Odpowiedz
(19.06.2016, 08:53 UTC)Calvarian napisał(a):
(14.06.2016, 14:30 UTC)Assarin napisał(a): Witajcie.
Z odległej rubieży Przemyśla pozdrawia Maciek. Skamielina rocznik 71 ...

Witam, również Maciek i również z Przemyśla, tylko troszeczkę młodszy Smile

No proszę, Jaka ta galaktyka mała Biggrin
[Obrazek: KGLUisFt.jpg]
Odpowiedz
Witam wszystkich nowo przybyłych !
Odpowiedz
Dużo Was Maćki, aż mi się pewien utwór przypomniał Wink https://www.youtube.com/watch?v=YbrMnw8k1ig (start ok. 0:45)
Odpowiedz
Imię: Sebastian
Rocznik: '80.
Zainteresowania: obecnie Elite Dangerous
Charakter/Osobowość: tajemniczy Koziorożec.
Pozdrawiam Smile
Odpowiedz
Cześć.
Mam na imię Adam i jestem z rocznika '89. Mieszkam w Brwinowie. Interesuję się komputerami i grami, nie pogardzę też dobrą książką (sc-fi, fantastyka, sensacja). Pozdrawiam
Odpowiedz
Wszyscy tak daleko od Warszawy ;/
Odpowiedz
Cześć.

Mariusz '70 (tak, stary dziad), Warszawa, IT.

Moja przygoda z Elite zaczęła się od Frontiera na Amidze w 92 roku i została mi na długo. Do dzisiaj mam swoją dyskietkę z Frontierem i .adfa z niej. Także swoje save z przed lat Wink

[Obrazek: 1.jpg]

Elite Dangerousa kupiłem już jakiś czas temu, ale ze względu na kiepską kartę graficzną nawet nie próbowałem odpalać. Co się ostatnio zmieniło. Z marszu dorwałem się też do Horizonsa i... jestem Wink

Jestem typem samotnika, rzadko wiążę się w grupy (co też utrudnia mi moja sytuacja życiowo/zawodowa, często muszę znienacka odejść od gry). Z drugiej strony jeszcze uczę się nowego (przez lata wymarzonego) Elite, więc najczęściej latam w Solo. Zapewne teraz się to zmieni Wink

Na TSie zapewne się pojawię, ale niemy, nie mam mikrofonu (i nie chcę mieć).

Bazę zrobiłem sobie w... HR 8444 Wink

Pozdrawiam
X.
Odpowiedz
Witam wszystkich  czekam na dalsza udana współprace z wami ..
Lubie dobre filmy SCI-fi Anime tez się zdarzy..Pochodze z ustki ...Zwą mnie piotrek i co tu dalej mówić lubie też pić nie tylko wode BiggrinBiggrinBiggrin
Odpowiedz