11.05.2016, 13:37 UTC
Nie ja robiłem niestety, byłem zbyt zajęty nietonięciem. Tam gdzie ludziom woda sięgała do kolan, mi sięgała do pasa
|
W kosmos na dwóch kołach
|
|
11.05.2016, 13:37 UTC
Nie ja robiłem niestety, byłem zbyt zajęty nietonięciem. Tam gdzie ludziom woda sięgała do kolan, mi sięgała do pasa
16.05.2016, 14:34 UTC
uwazajcie na rozciagane linki stalowe w lasach nie tylko motocyklisci w nie wpadaja
16.05.2016, 19:30 UTC
airwolf, ale nie sugerujesz chyba, że leśnicy to robią? Bo to podpada pod paragraf. Niedaleko mnie jest bike park i też mamy problemy z MX i ATV, bo okrutnie ścieżki rozjeżdżają, ale takich pomysłów na szczęście nikt nie stosuje.
16.05.2016, 21:24 UTC
mam biuro przy samej puszczy, dojeżdżam rowerem... ostatnio jakiś debil na motorze postanowił sobie po ścieżkach w terenie leśnym sobie pojeździć... myślał, że mu ustąpię... jak ja nie lubię kretynów na motorach - bo na razie spotkałem samych kretynów... najczęściej mam do czynienia podczas pokonywania jezdnia na rowerze zakrętów - motocykliści jadą z taka prędkością, że ścinają zakręt drugą strona jezdni niemal po chodniku zawsze trafiając na mnie jadącego
... ...jak dla mnie te linki w lesie to niepotrzebne niszczenie okorowania drzew i za mało na motocyklistów... ale na nich na razie nie mam pomysłu ...
17.05.2016, 06:39 UTC
W każdej rodzinie znajdą się jakieś czarne owce, nie inaczej jest z motocyklistami. Nie rozumiem ich filozofii.... tym bardziej, że w bezpośredniej okolicy mamy wypasiony tor motocrossowy i jeszcze 3 w promieniu 50km. Ale nie, lepiej pojeździć po bike parku. Jakby tego było mało, często jeżdżą pod prąd. Kolega miał sytuację, kiedy robiąc podjazd, z przeciwnej strony górki gość napierał i przeskoczył mu motorem nad głową :/
A przy okazji, gdyby ktoś kulał się przypadkiem przez Dolny Śląsk, to zapraszam do bike park Obiszów
17.05.2016, 07:53 UTC
Jezdze po lasach motocyklem osobiscie (organizuje imprezy) ale zawsze za zgodą i w porozumieniu z nadlesnictwem i wladzami lokalnymi, sam nie trawie idiotow jezdzacych bez glowy po lasach (i nie tylko po ulicach tez) i taranujacych innych ludzi
Wieszanie stalowych linek to raczej przesada tak samo jak rozsypywanie gwożdzi i innych metalowych smieci majacych na celu uszkodzenie opony (rowniez rowerowej) Problemem sa drogi gminne przebiegajace przez lasy po ktorych ruch jest dozwolony zarowno motocykami jak i samochodami, niektore z nich wygladaja na lesne gdyz bywaja zaniedbane i nie sa utwardzone, nikt nie ma prawa zabronic motocykliscie jezdzic po nich a sam sciagalem stalowe linki z drzew na takich. Nie robia tego lesnicy gdyz wielu chcialo by wykorzystwac lasy ktorymi zawiaduja wlasnie do celow rekreacyjnych a takie trasy odpowiedni przygotowane i oznakowane dla motoctyklistow by sie przydaly, za tymi linkami w 95% przypadkow stoja "szeryfy" ktorzy chca wprowadzac swoja sprawiedliwosc i prawo NIe spotkałem jeszcze na swojej drodze leśnika ktory zabroniłby mi jezdzić po lesie. Oczywiscie wczesniej szedlem sie zapytać i prosiłem o wskazanie terenu / trasy / okolicy gdyz wiadomo nie chce płoszyc zwierzyny i chce jezdzic tam gdzie mam mniejsza szanse na spotkanie ludzi ktorym moglo by to przeszkadzac. WSZYSTKO DLA LUDZI BYLE Z GŁOWĄ Jak ktos chce moze zobaczyc jak wygladaja zorganizowane imprezy motocyklowe Rajd Bieszczadzki Galeria Paszków adv
17.05.2016, 08:32 UTC
W sobotę startuję w Zdzieszowicach. Biorąc pod uwagę ostatnie rewelacje pogodowe - będzie błoto.
17.05.2016, 13:07 UTC
Błoto w Zdzieszkach to masakra.... tam się robi taka lejąco-klejąca breja, 3 lata temu taki taniec błotny tam był
25.05.2016, 18:26 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.05.2016, 18:26 UTC przez Scott Scale.)
Było bardzo sucho, sądząc z opowieści niektórych nawet za bardzo, kurzyło się ponoć jak na najlepszych mazowieckich zawodach. Niestety zaliczyłem gumę na szczycie pierwszego podjazdu i dla mnie wyścig zakończył się DNF'em.
Następny przystanek: Wałbrzych.
26.05.2016, 06:30 UTC
No to niefajnie... Nie miałeś dętki czy opona tak poszarpana? Ja na Wałbrzych też pewnie uderzę. Póki co szykuję się na półmaraton z górką na Chojniku. 28km i 1300m przewyższenia. Będzie co biegać.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| The Invincible (na motywach powieści Niezwyciężony S.Lema) | Szumak | 2 | 830 |
01.06.2022, 14:09 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|
| Kalendarz na rok 3307 (2021) - listopad? | Morlokus | 2 | 744 |
07.11.2021, 13:20 UTC Ostatni post: ShiMan |
|
| Wypalanko na CO2. Tabliczka TWH | Quzuru | 31 | 6,083 |
06.12.2020, 21:37 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| Od 19 Elite za free na Epicu | Kpt. Shriner | 1 | 566 |
13.11.2020, 21:43 UTC Ostatni post: Scarlet Yuri |
|
| Offtop totalny czyli student potrzebuje badań na studia | Rusałka | 0 | 427 |