Przedstaw się
(31.10.2015, 14:20 UTC)Administrator napisał(a): Witaj na forum Skrzydlatej Husarii, Pilocie!

Jeśli to Twoja pierwsza wizyta lub jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś - przywitaj się z husarską bracią i napisz kilka słów o sobie Smile

Dzień dobry. Nie ukrywam się za nikiem, mój login tutaj i w ED jest zgodny z prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Mieszkam i pracuję we Wrocławiu, jestem piernikiem z rocznika 1976 i mimo, że z komputerami miałem do czynienia od dziecka, to jakimś cudem oryginalne Elite'y mnie ominęły. W ED "wdepnąłem" dopiero gdy na Epic Games pojawił się za darmo jakieś 3~4 lata temu. Trochę mnie wówczas zniechęciły przeciążone serwery i błędy z serii Orange Sidewinder. Przeprosiłem się z grą jakiś miesiąc temu, z mocnym postanowieniem zgłębienia wszystkich niuansów w grze i dobicia najwyższych stopni w poszczególnych kategoriach.

W realnym życiu - rodzina, dwójka dzieci, pracuję jako admin sieci w mniejszym korpo - pasja związana z komputerami pozostała, ale obowiązki powodują, że nie mam zbyt wiele czasu na giercowanie. Gram w ED na Linuksie, chyba można mnie nazwać ewangelistą wolnego oprogramowania. Poza tym mało jest rzeczy, którymi się nie interesuję, wiele z nich przenika się z tematyką podjętą przez ED - astronomia, astrofizyka, UFO/obcy itp.
Odpowiedz
Big Grin 
Hej, miło dołączyć. Jestem z rocznika 66, w elitkę gram prawie od początku - ok.86r. Lubię dobre książki i dobre rzeczy [Obrazek: biggrin.png].
Odpowiedz
Cześć, jestem nowym graczem ED. Gra mi bardzo przypadła do gustu także zamierzam aktywnie pograć . W kosmicznych klimatach to gralem np w klasyki takie jak Privateer . Pozdrawiam i do zobaczenia na Drodze Mlecznej Smile
Odpowiedz
Witam. Tomek, rocznik 82 z okolic Szczecina. Nowy na forum w TWH. Kiedyś w latach 90tych, uwielbiałem grać we "FRONTIERA" na Amigę, a teraz od niedawna upolowałem Elite Dangerous. Uwielbiam latać i eksplorować ten kosmos, choć dużo robie 'na czuja' , wciaż ucząc sie gry Smile
ED Odpalam okazjonalnie ( choć ostatnio okazje dopisują )
Mam nadzieje, że się uda spotkać z Kimś np. 'przy barze' na jakiejś przyjaznej planecie.... Smile
Wysokich lotów, Komandorzy !
Odpowiedz
Witam, jestem wciąż nowy w Elite - gram od początku kwietnia 2025. Kolonizacja to moje główne zajęcie. Od czasu do czasu zaglądam też do SC. Pozdrawiam.
Odpowiedz
Cześć wszystkim! Konrad z tej strony, rocznik 88. W elite gram od 2018r pierwsze na ps4 a potem na pc się przeniosłem by grać razem z kolegą. Przeprowadziłem się do Colonii a zaraz potem miałem wypadek w rl i ponad rok przerwy. Właśnie wracam do aktywnej gry, odblokowuje pozostałych inżynierów w Colonii i szukam grupy do wspólnej zabawy.
Odpowiedz
Cześć Wam :),
w realu matula dała mi na imię Jacek i tak już zostało. mam dożywocie (rocznik pierwszej rejestracji '70) ;)
W Elite zaczynam, wcześniej pogrywałem w EVE i WOT, ale jakoś mi przeszło :P
pozdrawiam, o7

van A'Drielle
Pozdrawiam
van A'Drielle
Odpowiedz
Witam
Rafal jestem z rocznika 80. W ED z wiekszym lub miejszym powodzeniem pogrywam od dluzszego czasu ale zaczalem odczuwac samotnosc w prozni :Biggrin
Poza ED gram w DCSa, Battlefield, Civilizacje i rozne inne jak mnie najdzie i znajdzie sie czas.  Pracuje w stolarce, glownie CNC ale tez i projektowanie w AutoCAD i Solidworks.
Dziekuje za przyjecie i do zobaczenia w przestrzeni.
Odpowiedz
Witam. Kotara w Elite w żywocie Arek. W Elitę gram od samych początków, aktualnie staram się w wolnym czasie. rocznik 74. Również pozdrawiam i mam nadzieję na spotkanie w kosmosie Smile)
Odpowiedz
Cześć, jestem Marcin z rocznika 81. Mieszkam w całkiem sympatycznym mieście Lipsk i na co dzień zajmuję się przywracaniem nowego blasku starym budynkom Wink
w ED grałem już wcześniej, ale bez sukcesów. Niedawno zacząłem ponownie z zamiarem pozostania na dłużej.
Pozdrawiam i do zobaczenia między gwiazdami
Odpowiedz