Przedstaw się
Siemka all Wink ram od niedawna. Na początku dla zabicia czasu, ale "trochę"  mnie klimacik wkręcił Smile Jeżeli  mogę się do czegokolwiek przydać to służę pomocą
Odpowiedz
Witam po długiej przerwie. Wróciłem do Elitki po prawie 5 latach Smile teraz będę latał z synem, może coś skolonizujemy. Widzę że dużo się pozmieniało w grze. Może będzie ciekawie. Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedz
Witam serdecznie szanownych Husarzy. Nazywam się Ernest, pochodzę z pod Warki (mazowieckie). Urodzony w '94, interesuje się m.in. astronautyką, astrofizyką i fizyką, moja ulubiona rozrywka to granie oczywiście :D Na początku tego roku skończyłem studium na kierunku elektroradiologii i z tym zawodem mam zamiar związać swoją przyszłość. o7
Odpowiedz
Cześć, nie lubię pisać o sobie za dużo, to w skrócie, 88 rocznik, stabilna sytuacja życiowa, fan symulatorów militarnych i kosmicznych. Wieloletni gracz ED i Freelancera Discovery. W wolnych chwilach komponuję muzykę (metal, synthwave, symfoniczna albo za co płacą). Łagodnych pulsarów piloci o7
Odpowiedz
Siemka, jestem Krzychu. Urodzony w latach 90. Gram w ED już od jakiegoś czasu i wpadłem tutaj żeby poznać polską społeczność. W wolnych chwilach lubię słuchać muzyki i czytać o lore fikcyjnych światów. Czasem też próbuję swoich sił w modelarstwie i grach bitewnych. Oprócz tego lubię też fotografię krajobrazów. Fly dangerous commanders! o7
Odpowiedz
Siema wszystkim Husarzom. Mam na imię Dawid, rocznik '02. Z zawodu programista, z wykształcenia fizyk. Mieszkam w pięknym Wrocławiu, a hobbystycznie param się grafiką 3D/animacjami oraz latam dronami FPV. Chętnie nawiąże tutaj nowe znajomości w gierce i poza nią. Fly safe commanders o7
Odpowiedz
Fpv? Dasz się przelecieć?  Wink

Witamy komandorze!
Wiem, jestem dziwny. Ale to moja dziwność, teraz wy też będziecie musieli sobie z nią radzić.

A jak się nie podoba to krzyż na drogę i kulka w łeb.
Odpowiedz
(19.03.2025, 06:33 UTC)NietoKT napisał(a): Fpv? Dasz się przelecieć?  Wink

Witamy komandorze!

Jak jesteś chętny to jasne, mam ciągle swojego pierwszego drona na którym sam się uczyłem. Tylko ostrzegam, jak nigdy nie miałeś z tym styczności to jest to cholernie trudne (różni się od latania zwykłymi dronami). Jak chcesz się wkręcić to polecam kupić sobie tani kontroler i polatać na symulatorach z kilka godzin, żeby ogarnąć sterowanie w ogóle.
Odpowiedz
o7 CMDRs!

Zostałem wprowadzony do Elite: Dangerous parę lat temu (2019) dzięki streamowi polskiego gracza ROOTSRAT, który stworzył bardzo pomocne poradniki, ułatwiające mi wejście do gry.

Dawno temu, z powodu mojego harmonogramu pracy (transport agd Tongue ), miałem wersję Horizons na PlayStation, którą kupiłem i trochę pograłem AspX-em.
Minęło kilka lat i teraz, gdy pracuję z domu, wróciłem do E: D i sprawiłem sobie peceta.

Wznowiłem moją przygodę z E: D w październiku 2024 roku. Dołączyłem do Fuel Rats, jak zawsze chciałem, i tam poznałem CMDR-a.
Zapoznał mnie z modułami Strażników, egzobiologią, a przede wszystkim — z tajemnicą Raxxli.
Posunąłem się nawet do tego, że wydrukowałem i oprawiłem książkę TDW autorstwa RH z pierwszej gry Elite i przeczytałem ją.
Prowadzę również międzynarodową małą grupkę pasjonatów eksploracji i nauki O.R.I.O.N. Research Group.

To chyba tyle!

Do zobaczenia!
[Obrazek: j7Bkty2.png]
Odpowiedz
Witam,

W skrócie: rocznik 92, pochodzę i mieszkam niedaleko Rzeszowa. Lubię żeglarstwo, lotnictwo.

Wróciłem do ED po dłuższej przerwie tym razem na PC(wcześniej PS4).
Odpowiedz