Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Gram na PC
Witam, rocznik 78, po obejrzeniu serialu The Expanse ( polecam ) pomyślałem że gra w takim uniwersum będzie ciekawa.
Pozdrawiam wszystkich i liczę na waszą pomoc w opanowaniu gry.
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 7
Reputacja:
51
Platforma:
CMDR: MistyPL
.png)
.png)
Powodzenie. Dobrze trafiles. Tu same pomocne ludziska i duzo baardzo doswiadczonch w tej grze.
O7 Cmdr!
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 8
Reputacja:
9
Platforma:
CMDR: azzaval
Czołem,
Przemek'78 , jod jakiegoś czasu przeprosiłem się z grami - zarówno z planszowymi jak i tymi na ekranie. W elitkę gram od jakiegoś miesiąca i (nie)stedy z tygodnia na tydzień coraz intensywniej. Pierwsze granie u kolegi na VR... a potem wszystko potoczyło się bardzo szybko... Od tamtej muszę pytać małżonki o pozwolenie na spotkanie z kolęgą - boi się że wrócę z czym kolejnym co mnie bez reszty pochłonie :-D . Jak poprzednik , dopiero zaczynam ale liczę na szybkie rozwinięcie skrzydeł by w pełni korzystać z dobrodziejstw ED.
Serdecznie pozdrawiam
Liczba postów: 2
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Ceos Kassel
Witam,
Wojtek'72, w cywilu ex-programista, a teraz po drugiej stronie barykady zarządzam programistami. Pomieszkuję na Kujawach pomiędzy Miastem Wielkiego Masztu pewnego Ojca a niewątpliwie zaprzyjaźnionym z nim, Miastem z Zachemem.
W ED gram w przerwach od ogarniania 3ki dzieciaków, ew. w czasie skradzionym w nocy :p
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 7
Reputacja:
51
Platforma:
CMDR: MistyPL
.png)
.png)
Powodzenia! i do zobaczeni w przestrzeni!. Zdrowiej tam szybko!
Liczba postów: 4
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Enzo Banditez
RSI Handle: -
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Cześć,
'88
W ED gram od przeszło dwóch tygodni, generalnie lubię tematykę sci-fi - czyli wszystkie filmy, seriale etc.
Samo Elite zainteresowało mnie gdy z nudów oglądałem gameplay gdzie prowadzący pokazał ogrom galaktyki oraz swoją wyprawę, która zajęła mu 5 miesięcy. Podjarany tematem od razu kupiłem grę, zamówiłem hotas i jestem, witam o7
Liczba postów: 2
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: pepcio
Witam uskrzydlonych CMDR
W ED pykam sobie z przerwami od 2 lat, wreszcie mnie naszło, żeby poszukać towarzystwa. Chętnie dołączę do większej społeczności. Do usłyszenia!
O7
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: SIRBLOB
Witam.
Tomasz 78
W ED gram z przerwami od około roku, grałem jeszcze w Elite na comodore 64 czy Frontiera na PC, od tamtego czasu czekałem na jakąś nowa edycję tej gry. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w galaktyce.