Przedstaw się
Witam, rocznik 78, po obejrzeniu serialu The Expanse ( polecam )  pomyślałem że gra w takim uniwersum będzie ciekawa.
Pozdrawiam wszystkich i liczę na waszą pomoc w opanowaniu gry.
Odpowiedz
Powodzenie. Dobrze trafiles. Tu same pomocne ludziska i duzo baardzo doswiadczonch w tej grze.
O7 Cmdr!
Odpowiedz
Czołem,
Przemek'78 , jod jakiegoś czasu przeprosiłem się z grami - zarówno z planszowymi jak i tymi na ekranie. W elitkę gram od jakiegoś miesiąca i (nie)stedy z tygodnia na tydzień coraz intensywniej. Pierwsze granie u kolegi na VR... a potem wszystko potoczyło się bardzo szybko... Od tamtej muszę pytać małżonki o pozwolenie na spotkanie z kolęgą - boi się że wrócę z czym kolejnym co mnie bez reszty pochłonie :-D . Jak poprzednik , dopiero zaczynam ale liczę na szybkie rozwinięcie skrzydeł by w pełni korzystać z dobrodziejstw ED.
Serdecznie pozdrawiam
Odpowiedz
Witam,

Wojtek'72, w cywilu ex-programista, a teraz po drugiej stronie barykady zarządzam programistami. Pomieszkuję na Kujawach pomiędzy Miastem Wielkiego Masztu pewnego Ojca a niewątpliwie zaprzyjaźnionym z nim, Miastem z Zachemem.

W ED gram w przerwach od ogarniania 3ki dzieciaków, ew. w czasie skradzionym w nocy :p
Odpowiedz
Powodzenia! i do zobaczeni w przestrzeni!. Zdrowiej tam szybko!
Odpowiedz
Cześć,

'88
W ED gram od przeszło dwóch tygodni, generalnie lubię tematykę sci-fi - czyli wszystkie filmy, seriale etc.
Samo Elite zainteresowało mnie gdy z nudów oglądałem gameplay gdzie prowadzący pokazał ogrom galaktyki oraz swoją wyprawę, która zajęła mu 5 miesięcy. Podjarany tematem od razu kupiłem grę, zamówiłem hotas i jestem, witam o7
Odpowiedz
Witam uskrzydlonych CMDR

W ED pykam sobie z przerwami od 2 lat, wreszcie mnie naszło, żeby poszukać towarzystwa. Chętnie dołączę do większej społeczności. Do usłyszenia!

O7
Odpowiedz
Witam.
Tomasz 78
W ED gram z przerwami od około roku, grałem jeszcze w Elite na comodore 64 czy Frontiera na PC, od tamtego czasu czekałem na jakąś nowa edycję tej gry. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w galaktyce.
Odpowiedz
o7

Jestem Kuba, społeczności Twitch.tv bardziej znany jako GrySprzedLat lub poprostu GSL.
W Elite gram od dawna ale z wielkimi przerwami i do tej pory moje doświadczenie dotyczyło jedynie rozgrywki na Xbox.

"Doświadczenie" może zbyt szumnie brzmi... ot umiem latać. Ostatnio odkryłem wspaniałe poradniki (stworzone przez rootsrat -sztosik) Smile
41 lat na karku, gram wieczorami (praca, dzieci).

Trzymajcie się Smile
Odpowiedz
Siema

Z tej strony Jarek. Elite znalazłem/odkryłem jakiś miesiąc może 2 temu przez artykuł na MMO o grze gdzie przez X lat odkryto ułamek procenta mapy. No kurza twarz, trzeba było obaczyć Biggrin i jakoś tak wsiąkłem. Mam nadzieję do was dołączyć Biggrin
Odpowiedz