Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: dakorpa
03.09.2022, 21:31 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.09.2022, 14:28 UTC przez Dakorps.
Powód edycji: błąd w nazwie statku :)
)
(03.09.2022, 13:22 UTC)FrankDolas napisał(a): (03.09.2022, 13:14 UTC)Dakorps napisał(a): Witam serdecznie
- Baza - Maskelyne Vision
Pozdrawiam wszystkich
Witaj i bądź pozdrowiony. Na bazę sugeruję system TRUK (też husarski) - po zrobieniu reputacji u lokalsów wpadają fajne misje za 50 mln cr.
Brzmi nieźle, nie byłem, wkrótce odwiedzę.
(03.09.2022, 14:49 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Diamondback, do przewozu ludzi - tego jeszcze nie było 
Zwróć uwagę na Delphin, Orca, czy Beluga - to sa statki budowane pod przewóz pasażerów - mogą ci się spodobać.
Diamondback uzywamy zwykle do szybkiej podrózy pomiedzy systemami, aby coś sprawdzić, zrobić skany itp.
Jak mówiłem, dopiero się uczę  Miałem Dolphina, ale do przewozu 1-2 Małych grupek turystów lepiej sprawdził mi się właśnie Diamondback, uznałem, że ma większą efektywność. Mały rozmiar, relatywnie potężny FSD pozwalający mi obecnie na skoki prawie 50LY + porządny Fuel scoop ładujący zbiornik zanim zdążę ominąć gwiazdę pozwala na szybkie zgarnianie 3-5 a nawet 7mln za każdą misję. Wiem, że Diamondback do tego nie służy, ale jakoś tak wyszło...
A, no i chyba łatwiej nim uciec przed piratami.
W przyszłości się poprawię
Cześć z tej strony Darek, rocznik'80
W Elicie parę lat na PS4, a od pół roku PC (wszystko od nowa)
do 2000 w K-ce, do teraz w Opole
Zainteresowania - wszystko co mnie zaciekawi
Na co dzień serwisant IT, urządzenia fiskalne, oprogramowanie sprzedażowe
(03.09.2022, 21:31 UTC)Dakorps napisał(a): (03.09.2022, 13:22 UTC)FrankDolas napisał(a): Witaj i bądź pozdrowiony. Na bazę sugeruję system TRUK (też husarski) - po zrobieniu reputacji u lokalsów wpadają fajne misje za 50 mln cr.
Brzmi nieźle, nie byłem, wkrótce odwiedzę.
(03.09.2022, 14:49 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Diamondback, do przewozu ludzi - tego jeszcze nie było 
Zwróć uwagę na Delphin, Orca, czy Beluga - to sa statki budowane pod przewóz pasażerów - mogą ci się spodobać.
Diamondback uzywamy zwykle do szybkiej podrózy pomiedzy systemami, aby coś sprawdzić, zrobić skany itp.
Jak mówiłem, dopiero się uczę Miałem Dolphina, ale do przewozu 1-2 Małych grupek turystów lepiej sprawdził mi się właśnie Diamondback, uznałem, że ma większą efektywność. Mały rozmiar, relatywnie potężny FSD pozwalający mi obecnie na skoki prawie 50LY + porządny Fuel scoop ładujący zbiornik zanim zdążę ominąć gwiazdę pozwala na szybkie zgarnianie 3-5 a nawet 7mln za każdą misję. Wiem, że Diamondback do tego nie służy, ale jakoś tak wyszło...
A, no i chyba łatwiej nim uciec przed piratami.
W przyszłości się poprawię 
Do DBX-a to chyba lepiej wziąć FSD v1 od human tech brokera od razu podwójnie zinżynierowany i dołożyć mass menegera jako dodatkowy efekt
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Globus1986
18.09.2022, 15:38 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.09.2022, 15:43 UTC przez Globus.)
Część wszystkim,
na imię mi Paweł i jestem z rocznika '86.
Do 2015 mieszkałem w Gliwicach, a teraz aktualnie w Krakowie.
Moje zainteresowania to:
- gitara akustyczna i elektryczna
- fotografia
- gry planszowe
- gry RPG
Jeżeli chodzi o zawód, to pracowałem w wielu branżach, ale uwielbiam tylko jedną, aktualną. Zajmuje się obrabiarkami CNC (aktualnie laser fiber do cięcia stali).
Co do gry, kiedyś zacząłem grać na konsoli, ale jakoś czasu brakło i musialem odejść od konsoli na jakiś czas. Teraz powróciłem i się świetnie bawię, a moim celem jest eksploracja  konsola to oczywiście PS4.
Pozdrawiam wszystkich
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Cmdr Sociopath
Siemanko. Facet rocznik 84, bardzo często grający w Elitę, poszukujący wrażeń głównie z thargoidami  )
Odnie dawna mieszkający w Polsce, więc i lagów nie będzie przy wspolnej grze
Pozdrawiam i do zobaczenia w przestrzeni  )
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: JAROJAMAL
20.09.2022, 14:17 UTC
Witam wszystkich
Na imię mam Damian, rocznik '93
Mieszkam w Sieradzu
Jestem początkującym w Elite (251h).
Moje zainteresowania:
- gry komputerowe
- militaria
- motoryzacja
Pozdrawiam wszystkich
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: KRIS73
Witam wszystkich
Mam na imię Krzysiek i dopiero zaczynam przygodę z elitką, choć kupiłem ją już dobry czas temu ( braki językowe) . I pewnie gdyby nie poradniki wideo jednego z zapalonych graczy( mam nadzieję że nie uraziłem) pewnie bym się jeszcze wahał. Uwielbiam fantastykę tą oglądaną jak i czytaną ( Zaginiona flota, saga kapitan Honor Harrington to moje ulubione książki). Mieszkam niedaleko Krakowa. i pracuję w najstarszej czynnej firmie w Europie  .
Liczba postów: 9
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Tomay
Witam
Tomasz , rocznik 76, Poznań
Mimo że posiadam grę od dawna,grywałem mało więc raczej jestem początkujący w ED.
Odpalam grę jak szukam relaksu.
Liczba postów: 118
Liczba wątków: 5
Platforma:
CMDR: Anger Ash
RSI Handle: AngerAsh
.png) .png) .png)
03.10.2022, 08:59 UTC
(03.10.2022, 08:51 UTC)tomay napisał(a): Witam
Tomasz , rocznik 76, Poznań
Mimo że posiadam grę od dawna,grywałem mało więc raczej jestem początkujący w ED.
Odpalam grę jak szukam relaksu.
Pyra pozdrawia Pyrę  Welcome to the family
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: STAWika
Witam
Mariusz, rocznik 86, Małopolska
Na codzień bawię się laserami do ciecia stali. Grę posiadam od dawana lecz mimo to grałem okazjonalnie wiec wciąż jestem świerzakiem...
Lubię grać by sie zrelaksować
|