Przedstaw się
(03.09.2022, 13:22 UTC)FrankDolas napisał(a):
(03.09.2022, 13:14 UTC)Dakorps napisał(a): Witam serdecznie

- Baza - Maskelyne Vision

Pozdrawiam wszystkich

Witaj i bądź pozdrowiony. Na bazę sugeruję system TRUK (też husarski) - po zrobieniu reputacji u lokalsów wpadają fajne misje za 50 mln cr.

Brzmi nieźle, nie byłem, wkrótce odwiedzę.

(03.09.2022, 14:49 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Diamondback, do przewozu ludzi - tego jeszcze nie było   Smile

Zwróć uwagę na Delphin, Orca, czy Beluga - to sa statki budowane pod przewóz pasażerów - mogą ci się spodobać.
Diamondback uzywamy zwykle do szybkiej podrózy pomiedzy systemami, aby coś sprawdzić, zrobić skany itp.

Jak mówiłem, dopiero się uczę Smile Miałem Dolphina, ale do przewozu 1-2 Małych grupek turystów lepiej sprawdził mi się właśnie Diamondback, uznałem, że ma większą efektywność.  Mały rozmiar, relatywnie potężny FSD pozwalający mi obecnie na skoki prawie 50LY + porządny Fuel scoop ładujący zbiornik zanim zdążę ominąć gwiazdę pozwala na szybkie zgarnianie 3-5 a nawet 7mln za każdą misję. Wiem, że Diamondback do tego nie służy, ale jakoś tak wyszło... 
A, no i chyba łatwiej nim uciec przed piratami. 
W przyszłości się poprawię Smile
Odpowiedz
Cześć z tej strony Darek, rocznik'80
W Elicie parę lat na PS4, a od pół roku PC (wszystko od nowa)

do 2000 w K-ce, do teraz w Opole

Zainteresowania - wszystko co mnie zaciekawi Biggrin

Na co dzień serwisant IT, urządzenia fiskalne, oprogramowanie sprzedażowe
[Obrazek: 386632.jpg]
Odpowiedz
(03.09.2022, 21:31 UTC)Dakorps napisał(a):
(03.09.2022, 13:22 UTC)FrankDolas napisał(a): Witaj i bądź pozdrowiony. Na bazę sugeruję system TRUK (też husarski) - po zrobieniu reputacji u lokalsów wpadają fajne misje za 50 mln cr.

Brzmi nieźle, nie byłem, wkrótce odwiedzę.

(03.09.2022, 14:49 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Diamondback, do przewozu ludzi - tego jeszcze nie było   Smile

Zwróć uwagę na Delphin, Orca, czy Beluga - to sa statki budowane pod przewóz pasażerów - mogą ci się spodobać.
Diamondback uzywamy zwykle do szybkiej podrózy pomiedzy systemami, aby coś sprawdzić, zrobić skany itp.

Jak mówiłem, dopiero się uczę Smile Miałem Dolphina, ale do przewozu 1-2 Małych grupek turystów lepiej sprawdził mi się właśnie Diamondback, uznałem, że ma większą efektywność.  Mały rozmiar, relatywnie potężny FSD pozwalający mi obecnie na skoki prawie 50LY + porządny Fuel scoop ładujący zbiornik zanim zdążę ominąć gwiazdę pozwala na szybkie zgarnianie 3-5 a nawet 7mln za każdą misję. Wiem, że Diamondback do tego nie służy, ale jakoś tak wyszło... 
A, no i chyba łatwiej nim uciec przed piratami. 
W przyszłości się poprawię Smile
Do DBX-a to chyba lepiej wziąć FSD v1 od human tech brokera od razu podwójnie zinżynierowany i dołożyć mass menegera jako dodatkowy efekt
[Obrazek: 299213.jpg]
Odpowiedz
Część wszystkim,
na imię mi Paweł i jestem z rocznika '86.

Do 2015 mieszkałem w Gliwicach, a teraz aktualnie w Krakowie.

Moje zainteresowania to:
- gitara akustyczna i elektryczna
- fotografia 
- gry planszowe
- gry RPG

Jeżeli chodzi o zawód, to pracowałem w wielu branżach, ale uwielbiam tylko jedną, aktualną. Zajmuje się obrabiarkami CNC (aktualnie laser fiber do cięcia stali).

Co do gry, kiedyś zacząłem grać na konsoli, ale jakoś czasu brakło i musialem odejść od konsoli na jakiś czas. Teraz powróciłem i się świetnie bawię, a moim celem jest eksploracja Wink konsola to oczywiście PS4. 

Pozdrawiam wszystkich Wink
Odpowiedz
Siemanko. Facet rocznik 84, bardzo często grający w Elitę, poszukujący wrażeń głównie z thargoidami Wink)
Odnie dawna mieszkający w Polsce, więc i lagów nie będzie przy wspolnej grze Wink

Pozdrawiam i do zobaczenia w przestrzeni Wink)
Odpowiedz
Wink 
Witam wszystkich

Na imię mam Damian, rocznik '93
Mieszkam w Sieradzu

Jestem początkującym w Elite (251h).

Moje zainteresowania:
- gry komputerowe
- militaria
- motoryzacja

Pozdrawiam wszystkich  Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich
Mam na imię Krzysiek i dopiero zaczynam przygodę z elitką, choć kupiłem ją już dobry czas temu ( braki językowe) . I pewnie gdyby nie poradniki wideo jednego z zapalonych graczy( mam nadzieję że nie uraziłem) pewnie bym się jeszcze wahał. Uwielbiam fantastykę tą oglądaną jak i czytaną ( Zaginiona flota, saga kapitan Honor Harrington to moje ulubione książki). Mieszkam niedaleko Krakowa. i pracuję w najstarszej czynnej firmie w Europie Smile.
Odpowiedz
Witam
Tomasz , rocznik 76, Poznań
Mimo że posiadam grę od dawna,grywałem mało więc raczej jestem początkujący w ED.
Odpalam grę jak szukam relaksu.
Odpowiedz
Wink 
(03.10.2022, 08:51 UTC)tomay napisał(a): Witam
Tomasz , rocznik 76, Poznań
Mimo że posiadam grę od dawna,grywałem mało więc raczej jestem początkujący w ED.
Odpalam grę jak szukam relaksu.

Pyra pozdrawia Pyrę Biggrin Welcome to the family Rolleyes
Odpowiedz
Witam
Mariusz, rocznik 86, Małopolska
Na codzień bawię się laserami do ciecia stali. Grę posiadam od dawana lecz mimo to grałem okazjonalnie wiec wciąż jestem świerzakiem... 
Lubię  grać by sie zrelaksować
Odpowiedz