Przedstaw się
Witam Husarzy i innych zacnych Waszmościów.
Jestem w grze od kilku dni. Rocznik '90. Ta gra to jakieś przekleństwo a jak ktoś ma pracę i 2 dzieci to tym bardziej. Nie sposób się oderwać, mimo tego, że tylko latam od stacji do stacji. Jestem zachwycony, że pomimo tylu lat gra nadal działa wygląda tak dobrze i ma żywą społeczność. Zostałem miło przyjęty na discordzie, za co serdecznie dziękuję. O sobie wspomnę, że hobbystycznie zawsze byłem graczem. Jestem fanem Wiedźmina, Warcrafta, Starcrafta. Grywam w Call of Duty Warzone. Rozgrzewam hypernapęd, żeby odwiedzić Polskie systemy i spotkać słynnych Husarzy z TWH. Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich serdecznie- pora bym się przywitał

Mateusz, rocznik 94 grający w Elite od stosunkowo niedawna. Rozwijam powoli swojego commandora Kevin19091994. Aktualnie latam Pythonem w konfiguracji transportowca.
Do tej pory działałem głównie w rejonie systemu Andhrimi, jednak zobaczymy gdzie poniesie mnie dalej.

Prywatnie prowadzę kanał na YouTube "TaMiataWymiata", gdzie wrzucam filmy z wyścigów w których startuję.
Może są tu jacyś inni Comandorzy z Torunia?

Pozdrawiam!
Odpowiedz
Witam serdecznie,

Jako już oficjalnie Kadet TWH chciałbym się przywitać i powiedzieć parę słów o sobie (lepiej późno niż wcale  Biggrin )

Imię: Mateusz,
Rocznik: '91,

Zawodowo zajmuję się programowaniem, hobbystycznie muzyką (gitara, wokal/śpiew chóralny, swego czasu nieco harmonijki ustnej, obecnie trochę amatorsko komponuję), piwowarstwem domowym (na urlopie, bo obecnie nie mam warunków). Lubię przyerpegować, w miarę możliwości czasowych bawię się w stare tabletop erpegi. 
W Elite pogrywam już jakieś 2 lata, pora zacząć latać w grupie  Smile 

o7
Odpowiedz
jakbyś miał ochotę zagrać w Talizmana ( przez steam ) to tu znajdziesz chętnych Smile
Odpowiedz
Ciekawe ilu jeszcze "pierników" mamy na tym forum Biggrin
Zawsze można zorganizować wyjście do jakiegoś Pubu na integrację Tongue
Odpowiedz
chyba do Piernikarni Smile
Odpowiedz
Witam serdecznie

Kuba, '82.
Cmdr Dakorps
Gram od chyba miesiąca, nawet nie wiem, bo chciałem tylko zobaczyć co to za gra mi wyskoczyła w proponowanych na Ultimate Game Pass. Okazało się, że to trochę więcej, niż gra, przynajmniej dla mnie... Kilka dni temu ED wypadł z Game Passa i nadszedł czas decyzji. Ważyłem "za" i "przeciw", i postanowiłem jednak spróbować wejść w ten świat głębiej. Nie pójdą na marne te wszystkie godziny spędzone na poznawaniu galaktyki, nauce gry, rozwijaniu okrętów, a także jestem ciekawy, co będzie dalej.
- Baza - Maskelyne Vision
- "flota" - Krait MKII do różnych misji + Diamondback Explorer wyspecjalizowany do transportu pasażerskiego (nastawiony na maksymalny skok FSD, był już ofc gościem u inżynierów), jako maszynka do zarabiania większej kasy
Wciąż dużo nie wiem, wciąż się uczę, ale podstawy już chyba znam Smile
Platforma - niestety XBOX ONE, pewnie dlatego wydaje mi się, że na razie spotykam tylko NPC, mimo że nie gram inaczej jak OPEN. Gram głównie późnymi wieczorami (czas, czas...), ale nie tylko.

Poza tym gram w moim zdaniem top level planszowych gier logistyczno-strategicznych - OCS od Multi-Man Publishing. Zawsze gdzieś mam rozłożoną jakąś mapę.

Prywatnie mam firmę budowlaną, stawiamy domy szkieletowe na Mazurach.

Pozdrawiam wszystkich
Odpowiedz
(03.09.2022, 13:14 UTC)Dakorps napisał(a): Witam serdecznie

- Baza - Maskelyne Vision

Pozdrawiam wszystkich

Witaj i bądź pozdrowiony. Na bazę sugeruję system TRUK (też husarski) - po zrobieniu reputacji u lokalsów wpadają fajne misje za 50 mln cr.
Odpowiedz
o7

Witamy komandorze
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Diamondback, do przewozu ludzi - tego jeszcze nie było Smile

Zwróć uwagę na Delphin, Orca, czy Beluga - to sa statki budowane pod przewóz pasażerów - mogą ci się spodobać.
Diamondback uzywamy zwykle do szybkiej podrózy pomiedzy systemami, aby coś sprawdzić, zrobić skany itp.
Odpowiedz