thyrfing krk
Unregistered
Witam wszystkich , ostatnimi czasy szukam jakiegoś rozwiązania by podpiąć jakiś mini szitowwty ekran / monitor po usb C do laptopa by tam wyświetlać powiedzmy tylko ED Discovery lub Obserwatory by ciągle nie alt tabowac podczas eksloracji. Ktoś może próbował tego coś, w ogóle się tak da?, może ktoś ma inne rozwiązanie?, z góry dziękuję za pomoc5
thyrfing krk
Unregistered
A mógłbyś podzielić się modelem monitora, bo szukałem to wszystkie drogie strasznie a dla grania to słabo mi kupować nowy a dwa nie mam zabrdzo miejsca u siebie. Myślałem żeby kupić jakiegos chiczyka ( ekran plus płytka z elektronika sterującą) o przekątnej tabletu ale nie znam się na tyle by mieć pewność że zadziała.
A kolego może nam rzucić specyfikacje swojego budżetu?
ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
thyrfing krk
Unregistered
(22.08.2022, 08:06 UTC)szkodi napisał(a): A kolego może nam rzucić specyfikacje swojego budżetu?
Budżet jest duży, tylko kwestia jest jego racjonalnego wykorzystania względem tego co się chce kupić i do czego wykorzystać - w moim przypadku podgląd w ED discovery / Obserwatory i kupowanie czegoś za min 400 - 500 PLN tylko by nie alt tabowac jest bezsensu . Myślałem o czym takim, tylko nie jestem pewien czy zadziała.
Allegro monitor LCD
Liczba postów: 163
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Platforma:
CMDR: Debren
Dodaj do tego 300-400 na to cale raspbery pi... i predzej bym kupil zwykly monitor plus ramie do zamontowania w przypadku braku miejsca na postawienie kolejnego.
Szczegolnie, ze 2 monitor nie tylko do kilku toolsow do ED mozna wykorzystac.
thyrfing krk
Unregistered
(22.08.2022, 08:49 UTC)Debren napisał(a): Dodaj do tego 300-400 na to cale raspbery pi... i predzej bym kupil zwykly monitor plus ramie do zamontowania w przypadku braku miejsca na postawienie kolejnego.
Szczegolnie, ze 2 monitor nie tylko do kilku toolsow do ED mozna wykorzystac.
Hmm, ale wg opisu może funkcjonować jako dodatkowy monitor po HDMI, tylko zastanawiam się czy coś w opisie nie jest pominięte czy ja się na czymś nie znam i czy nie będę musiał oddawać.
thyrfing krk
Unregistered
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
wtrącę swoje jeszcze :
uchwyt juz Debren pokazał, a monitory używane nawet firmy różne na allegro wystawiają za grosze, sprawdź tylko specyfikację monitora i kupuj .
Nie wspominając o naszym forum husarskim, daj hasło - może ktoś coś ma na zbyciu..