Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
(02.06.2022, 09:04 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(02.06.2022, 07:50 UTC)Deathczort napisał(a): Witam  was skrzydlaci.
Ktoś z was posiada Odyssey Official Soundtrack ? może ktoś sie wypowiedziec na ten temat czy warte to monety ?

O! Puścili to osobno? Gdzie można zanabyć?

Dostępny jest m.in. w YT Music.
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Thumbs Up 
(06.06.2022, 12:17 UTC)DevoloPL napisał(a):
(02.06.2022, 09:04 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): O! Puścili to osobno? Gdzie można zanabyć?

Dostępny jest m.in. w YT Music.

Potwierdzam.
Odpowiedz
mam pytanie o iżynierkę bo nadal nie wiem ( wstyd)
Przykład - zrobiłem FSD na 5 grad na daleki zasięg
czy ta modyfikacja przepada jak zaczne na tym napędzie robić np szybkie łądowania? czy zostaje i na nakłada się kolejna?

nie moge tego jakoś zakumać..
Odpowiedz
(20.06.2022, 15:25 UTC)MistyPL napisał(a): mam pytanie o iżynierkę bo nadal nie wiem ( wstyd)
czy ta modyfikacja przepada jak zaczne na tym napędzie robić np szybkie łądowania? czy zostaje i na nakłada się kolejna?

Na każdym module możesz mieć jedno ulepszenie i jeden efekt specjalny (wyjątkiem są podwójnie inżynierowane moduły otrzymywane jako nagroda w Community Goal lub kupowane u Tech Brokera).

Więc jak zaczniesz po raz drugi modyfikować jakiś moduł to poprzednie ulepszenie zniknie (wraz z efektem specjalnym) i zostanie zastąpiona nowym ulepszeniem.
[Obrazek: 129764.png]

Odpowiedz
Witam i pozdrawiam Skrzydlatych, zagłębiam sie jako rekrut w "dokumentację" i są pytania :] :
W przypadku sprzedaży 1 lub więcej stron danych kartograficznych, prosimy najpierw o kontakt z Rotmistrzem lub Margrabią, <--- co znaczy stron ? , że więcej jak jeden system ?
i jeszcze te CB i BH też jakoś łopatologicznie bym poprosił, żebym cos gdzieś nie pchnoł nie tym lub nie tam gdzie trzeba Biggrin
Odpowiedz
(20.06.2022, 15:42 UTC)Pitulek napisał(a):
(20.06.2022, 15:25 UTC)MistyPL napisał(a): mam pytanie o iżynierkę bo nadal nie wiem ( wstyd)

Na każdym module możesz mieć jedno ulepszenie i jeden efekt specjalny (wyjątkiem są podwójnie inżynierowane moduły otrzymywane jako nagroda w Community Goal lub kupowane u Tech Brokera).

Więc jak zaczniesz po raz drugi modyfikować jakiś moduł to poprzednie ulepszenie zniknie (wraz z efektem specjalnym) i zostanie zastąpiona nowym ulepszeniem.

dzieki. wszystko teraz jasne
Odpowiedz
Powiedzcie mi jak to z carrierami jest. Ostatnio kopałem i chciałem dobrze towar sprzedać, sprawdzam ceny na inari i widzę 2 układy dalej carriera z rewelacyjną ceną. Więc lecę tam, podlatuje pod navi i skanuje, sprawdzam gdzie on stoi a jego nie ma. Info z inari było sprzed kilku minut więc co jest?? Trzeba jakoś inaczej carriery szukać??
Odpowiedz
(23.06.2022, 12:59 UTC)Arthur83 napisał(a): Powiedzcie mi jak to z carrierami jest. Ostatnio kopałem i chciałem dobrze towar sprzedać, sprawdzam ceny na inari i widzę 2 układy dalej carriera z rewelacyjną ceną. Więc lecę tam, podlatuje pod navi i skanuje, sprawdzam gdzie on stoi a jego nie ma. Info z inari było sprzed kilku minut więc co jest?? Trzeba jakoś inaczej carriery szukać??

Mógł odlecieć. To zależy od właściciela, a Inara nie podaje czy FC planuje skok ( nie ma możliwości otrzymania takiej informacji ).
Odpowiedz
bo oszukują na tych carierach.. oszustwa zawsze było i będzie ludzką domeną Wink
Ja nigdy nei sprzedaje na cariearach bo zawsze jest inna cena niż podana w inarze czy na opisie cariera
Odpowiedz
nie wiem wogule po co ceny towarów na inarze sprawdzacie.. to jest dobre miejsce do zdobycia informacji o onżymierach, składnikach do przeróbki modułu itp. ale ceny to lepiej sprawdzać na eddb.io
Odpowiedz