Przedstaw się
Witam wszystkich serdecznie z tej strony Dawid lat 26 (jeszcze Biggrin )  zamieszkały obecnie w Hannoverze (Niemcy) Kosmos, podróże gwiezdne, kosmici i tego typu sprawy to takie dla mnie małe hobby głownie zakochany jestem w motoryzacji szczególnie 4 kółka. Pracuje w firmie logistycznej. Więcej chyba nie ma co opowiadać a w razie samotności zapraszam do wspólnego zwiedzania, badania planet i systemów.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Witam gorąco.
Na imię mi Damian. Rocznik 98. Mieszkam w Łodzi chociaż wolałbym statek najlepiej kosmiczny Biggrin Zawodowo web developer. Po godzinach uczę się game devu i kodzę sobie różne symulacje fizyczne. Hobbistycznie składam LEGO i od czasu do czasu zdarza mi się skomponować jakiś utwór muzyczny.

O ED pierwszy raz słyszałem z filmików od tvgry i byłem pod ogromnym wrażeniem świata gry. Gdy zagrałem pierwszy raz (wtedy kiedy można było ED odebrać za darmo) odbiłem się po godzinie gry. Wróciłem teraz, z większym zapasem cierpliwości i pokory do nauki wszystkiego po kolei i jestem bardzo zadowolony. Mój plan na ten moment to wycieczka do domowego systemu husarii.

Pozdrawiam Smile
Odpowiedz
a masz plan na resztę, po tych 20 minutach kiedy już do nas dolecisz ? Smile
Odpowiedz
Hej! Jestem Marwowy! Mam 28 lat, lubię planszówki, sushi oraz wypady nad morze. Streamuje Elitkę raz w tygodniu. Jestem dość świeży w tej grze, więc każdą radę przyjmę z wielką chęcią Biggrin
Odpowiedz
Witam,

z tej strony West Glacier (via Marcin). Z wykształcenia ekonomista, z zamiłowania informatyk - webmaster. Na co dzień ląduje w bazie Płock (woj. mazowieckie) - tam mój dom, moja ostoja, strefa komfortu z której staram się jak najczęściej wychodzić.

Właśnie tak się zastanawiałem, jakie mam hobby i z racji tego, że w wieku 40 lat zachciało mi się jeszcze studiować, to od 3 lat nie mam czasu na hobby, prócz ED od pewnego czasu, ale w małych dawkach. DO ED usiadłem pierwszy raz jakiś rok temu. Efekt: ZACHWYCENIE. Później wracałem małymi krokami i za każdym razem uczyłem się tej gry na nowo. Dzisiaj nadal jestem nią zachwycony i mam nadzieję, że te emocje spotęgują się dzięki Wam.
Odpowiedz
Czołem załoga!

Z tej strony Marcin aka CMDR Sam Marvin. W ED gram od kilku miesięcy. 
Pierwszą styczność z uniwersum miałem jeszcze w latach '90 w oryginalnej Elite. Potem nastąpiła długa przerwa ale zew kosmosu znów dał o sobie znać Smile
Na razie gram kilka razy w tygodniu, głównie solo ciułam handlując i zbieram na Anacondę. 

o7
Odpowiedz
A więc tak...(tak, tak wiem że zdania się tak nie zaczyna Tongue) do Elitki trafiłem trochę z przypadku. Szukałem jakieś gry z otwartym światem, kosmicznej myślałem o Eva Online ale jakoś zgadało się z kumplem o ED w która trochę pogrywa i skusiłem się na nią, w szczególności że akurat była na nią promocja. Po obejrzeniu wielu poradników jak w nią grać (w szczególności dzięki za nie rootsrat dużo pomogły) wystartowałem z grą. Obecnie ciułam CR na coraz lepsze statki i odkrywam kolejne aspekty gry. Dlatego też proszę o wyrozumiałość dla takiego nobka jakim jestem, a także oszczędzenie mnie w grze i cierpliwość oraz wyrozumiałość do moich pytań.
Odpowiedz
Marcin vel CMDR Carlossoo, rocznik '87, fan symulatorków, survivali i niektórych MMO, nakręcony na ED przez przypadek - bo ktoś polecił, bo była promocja na Steamie Smile
Aktualnie oczekujący na dołączenie do TWH Smile
Jak tu trafiłem? Przez Poradnik Totalny Rootsrat'a

o7 !!
Odpowiedz
Cześć, Damian z tej strony.

ED mam już od dłuższego czasu, ale jakoś długo nie mogłem się przełamać i zaczynałem "w ten świat" już parę razy - no trzeba przyznać, że próg wejścia jest wysoki. Generalnie spoooro czasu spędziłem w EVE Online. Ostatecznie rozstałem się 'Ewką" na dobre, a szczęścia zacząłem szukać tutaj z chwilą poznania "Odysejki". Pal licho, że ścina i takie tam, ale te widoki z krawędzi krateru na zachodzące... coś tam.
Mam nadzieję, że tym razem zagoszczę w ED na dłużej.
Odpowiedz
Ahoy! o7
Za dnia zwyczajny Patryk, nocą zaś Tlenodawca. 30 lat, mieszkaniec jednej z wioch obok Białegostoku.
Elitkę posiadam od 2020 roku, lecz zacząłem grać dopiero w grudniu 2021 za namową znajomego (byłego członka TWH). Poza Elitką fan gier strategicznych, wyścigowych, strzelanek, RPG/jRPG.
Ogólnie znudziło mi się latanie solo, więc postanowiłem poszukać zgranej ekipy by polatać razem.

Fly dangerous, Commanders! o7
Odpowiedz