Liczba postów: 52
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Arthur83
Czyli jednym słowem lepiej brać taki Mining Multi-limpet control niż Colector limpet control, bo taki 3C multi daje tyle samo co 7A collector. Szkoda tylko że można jeden taki Multi wsadzić.
A jak jest z tymi Universal Multi Limpet Controll?? Też je tak można na collecotry?? Bo z tego co widzę na coriolis to taki 7A uniwersall pozwala użyć 8 limpetów.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
mozna universal na wszystko - ale sdzkoda miejsca na cargo
aczkolwiek jesli bardziej zależy ci na prędkości niz na ilosci to pewnie warto
Liczba postów: 163
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Platforma:
CMDR: Debren
Universal pozwala uzyc kazdy rodzaj limpeta dostepny w grze. Jednak uzycie go do collectorow w koparce ma dosc watpliwa oplacalnosc.
Klasa 7 to 128t cargo. W przypadku Cuttera, ktory nie ma slotu klasy 7 a tylko 8 to nawet 256t. No i sam modul jest dosc ciezki.
Reputacja:
2
Platforma:
Nie, nie, nie, co prawda może i jestem szalonym nobem ale bez przesady. Cargo ponad wszystko.
Takie jeszcze pytanko, jak się wyloguje gdzieś w przestrzeni przy jakieś planecie to jestem widoczny dla innych czy nie???
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
nie, tylko lotniskowce sa cały czas widoczne - dlatego mozesz ustawić skup albo spedarz towaru i wyłaczyc kompa, jesłi stoisz w dobrym miejscu to mozesz tak handlowac 24/dobę
Reputacja:
2
Platforma:
Hahaha ja to nob na dorobku, będę kupował teraz swój 5 statek i nawet jeszcze nie latałem na eksploracje. Nawet nie wiem gdzie i za ile kupić taki lotniskowiec.
Lotniskowiec w podstawowej wersji kosztuje 5 miliardów