thyrfing krk
Unregistered
Jest możliwe by od temperatury na planecie zepsuł się Srv? , wylądowałem Aspem na planecie wsiadłem do srv, Pełna rutyna, ztabowalem okno bo przyszedł klient do pracy ?, a jak wróciłem do grania byłem już dead. Planety nie ma w opisie, więc wracam na tą planetę by się dowiedzie what the fuck.
Liczba postów: 163
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Platforma:
CMDR: Debren
SRV ma ograniczony zapas paliwa... jak sie skonczylo, to kilka minut pozniej skonczyl sie tlen...
Oczywiscie zawsze jest opcja innego gracza jak w open...
A jak chcesz wiedziec wtf, to polecam logi gry. Albo w dowolnym edytorze tekstu przejrzec, albo uzyc EDDiscovery. Tam powinno byc podane dokladnie, o ktorej i z jakiego powodu ubilo.
thyrfing krk
Unregistered
(28.04.2022, 21:28 UTC)Debren napisał(a): SRV ma ograniczony zapas paliwa... jak sie skonczylo, to kilka minut pozniej skonczyl sie tlen...
Oczywiscie zawsze jest opcja innego gracza jak w open...
A jak chcesz wiedziec wtf, to polecam logi gry. Albo w dowolnym edytorze tekstu przejrzec, albo uzyc EDDiscovery. Tam powinno byc podane dokladnie, o ktorej i z jakiego powodu ubilo.
No właściwie w logach mam tylko ze śmierć i spadek tarcz że względu na przegrzanie
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 7
Reputacja:
51
Platforma:
CMDR: MistyPL
.png)
.png)
29.04.2022, 13:16 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.04.2022, 13:23 UTC przez MistyPL.)
eeehh to nie na moje nerwy te misje odysejowe.... gram VR wiec kiepsko widać a nie chce mi sie co chwila przestawiać ustawień. Chyba jednak skupie się na exploracji ;(
jeszcze jakieś kary dostałem co nawet w interstelar nie można zapłacić.. bug jakiś czy co? teraz bede latał z oznaczeniem "wanted" wrrrrr
Liczba postów: 163
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Platforma:
CMDR: Debren
Z tymi karami to stary blad i jakos ostatnio nawet bylo albo w tmy watku albo gdzies na discordzie.
Jedno z rozwiazan, o przelaczyc sie na Horizons i tam splacic.
Liczba postów: 52
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Arthur83
Ostatnio wziąłem kolejne misje 'Infiltrate the megaship data link' no i trafiłem na pewien problem. Poleciałem do odpowiedniego układu, ze skanowałem boje i statku nie ma na liście. To jakiś bug czy coś jeszcze trzeba zrobić??
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
a nie dostałeś przypadkiem namiarów na którąś z planet, a statek odkryjesz dopiero wtedy kiedy się zbliżysz do tej planety ?