Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Dzięki za rady, poczekam aż zostanę oficialnie wcielony Smile nie będę ukrywał że chciałbym polatać z wami i coś kasy zarobić bo moim następnym celem jest Fleet Carrier a jednak 50 miliardów drogą nie chodzi Biggrin a pro pos, zarabiam teraz przewozem ludzi ze stacji Robigo Mines do becona Sirius Atmospherics, czy ktoś zna szybszy sposób wzbogacenia się w pojedynkę niż ten?
Odpowiedz
(10.12.2021, 05:33 UTC)Gregsonn napisał(a): Dzięki za rady, poczekam aż zostanę oficialnie wcielony Smile nie będę ukrywał że chciałbym polatać z wami i coś kasy zarobić bo moim następnym celem jest Fleet Carrier a jednak 50 miliardów drogą nie chodzi Biggrin a pro pos, zarabiam teraz przewozem ludzi ze stacji Robigo Mines do becona Sirius Atmospherics, czy ktoś zna szybszy sposób wzbogacenia się w pojedynkę niż ten?

Fc kosztuje 5 mld. Więc spokojnie - to nie tak dużo Smile
Odpowiedz
(10.12.2021, 07:02 UTC)Ganzuri napisał(a):
(10.12.2021, 05:33 UTC)Gregsonn napisał(a): Dzięki za rady, poczekam aż zostanę oficialnie wcielony Smile nie będę ukrywał że chciałbym polatać z wami i coś kasy zarobić bo moim następnym celem jest Fleet Carrier a jednak 50 miliardów drogą nie chodzi Biggrin a pro pos, zarabiam teraz przewozem ludzi ze stacji Robigo Mines do becona Sirius Atmospherics, czy ktoś zna szybszy sposób wzbogacenia się w pojedynkę niż ten?

Fc kosztuje 5 mld. Więc spokojnie - to nie tak dużo Smile

to coś mi się pochrzaniło, ale to dobra wiadomość Biggrin tylko trochę tak nudno latać tam i z powrotem, parę takich kursów i człowiek ma dosyć, chciałby polatać postrzelać czy coś Smile czasem latam na handel T9 ale rzadko trafia się okazja 50 baniek za misję, a po za tym nie zawsze się opłaca, co innego na wingu Biggrin
Odpowiedz
Cześć. Piszę do Was bo może ma ktoś podobny problem a nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Nie wiem czy to ja coś źle robię czy to mi się tak misje bugują. Otóż kiedy biorę misję w której mam wyeliminować scavengerów po wylądowaniu mam info że mam wyeliminować np. 16 wrogów. Eliminuję 14-stu i koniec. Nie ma żadnego innego wroga. Wczoraj czekałem w statku ok 1,5 godziny w nadziei że ktoś przyleci. Niestety nie przyleciał... Przed chwilą robiłem misję w której miałem wyeliminować okupantów. Miało ich być 21. Wyeliminowałem całą wioskę i nic. Wynik: 0/21.... Odlatywanie z miejsca i na jego powrót nic nie daje. Wynik się restartuje, wszystko zaczynam od nowa i na koniec i tak brakuje mi dwóch wrogów do zaliczenia. Koszmar. Miał ktoś może podobny problem i może mi pomóc? Dodam że nie jestem nowicjuszem, mam przegrane ponad 1k godzin a po raz pierwszy mam problem z wykonaniem misji
Odpowiedz
Miałem podobnie jeszcze przed ostatnim update. Osobiście zrezygnowałem z wykonywania tego rodzaju misji, bo często zdarzały mi się zbugowane
Odpowiedz
Zamotałem się. Jak mam oddać vouchery Bounty Hunting lub Combat Bonds dla frakcji A (wg wskazań Sali Opraw) jak w systemie nie ma żadnej stacji tej frakcji?

Poza tym czy mamy jakis problem z likwidowaniem poszukiwanych NPC z TWH?
Odpowiedz
Do BH nie potrzebujesz stacji danej frakcji, tylko zeby ta frakcja bbyla obecna w systemie. Wszystkie BH i CB masz podpisane dla jakiej frakcji sa.
Odpowiedz
Tylko każdy zdobyty BH jest przyznawany dla frakcji B (w tym wypadku TWH) a dla frakcji wymienionej w misji nie mam możliwości oddania czegokolwiek. Czyżby błąd?

Obraz

Ale jak widać zadanie samo się już anulowało.
Odpowiedz
To nie blad. Jak namierzysz NPC i go przeskanuje, to dla kazdego wanted podaje tez, kto wystawil nagrode za niego.
Jesli nie masz Kill Warrant Scanner, to widzisz i mozesz zbierac nagordy dla frkacji, ktora rzadzi w tym systemie.
Chcac zbierac BH dla innej frakcji musisz znalezc system, gdzie oni rzadza i tam tluc piratow. System nie stacje.

Z CB - musisz znalezc system, gdzie dana frakcja ma jakakolwiek wojne i dolaczyc do ich strony w conflict zone.
Odpowiedz
Ah w ten sposób, nigdy nie wchodziłem aż tak w szczegóły Wink Dzieki.  Thumbs_up
Odpowiedz