24.10.2021, 14:31 UTC
Witam Wszystkich. Z tej strony Tomasz. Troszku już gram w Elitkę ale dopiero teraz kolega Kris von Braun mnie namówił do wstąpienia do Husarii. Do zobaczenia w czerni.
O7
O7
|
Przedstaw się
|
|
24.10.2021, 14:31 UTC
Witam Wszystkich. Z tej strony Tomasz. Troszku już gram w Elitkę ale dopiero teraz kolega Kris von Braun mnie namówił do wstąpienia do Husarii. Do zobaczenia w czerni.
O7
26.10.2021, 21:33 UTC
Cześć, z tej strony Krzysiek rocznik 88. Eksploracja i nowe wyzwania to moje drugie imię, wystarczy spojrzeć na to, że urodziłem się na Mazurach, 10 lat mieszkałem i studiowałem fizykę w Toruniu (wliczając w to studia doktoranckie), a obecnie mieszkam i pracuję (branża automotive) w Krakowie. Po drodze oczywiście bywałem w wielu miejscach i udało mi się być już ma każdym z kontynentów i poznać ludzi z różnych zakątków świata. Na co dzień tata czwórki oraz wielki pasjonat wszystkiego co nieznane, nie tylko w kosmosie ale także w codziennych sprawach, stąd bierze się uwielbienie do eksperymentów w kuchni, napraw wszelkiego domowego sprzętu czy projektowanie i budowa różnych rzeczy z drewna. Jednak najwięcej tajemnic kryje przede mną przestrzeń kosmiczna i stąd moje zainteresowanie ED. Z przyjemnością odkryję wraz z członkami Husarii wiele tajemnic Naszej galaktyki.
Życiowe marzenie: być świadkiem początku pierwszej ludzkiej podróży między gwiezdnej. Pozdrawiam wszystkich
30.10.2021, 09:30 UTC
Witam
Jestem Krystian, mam 17 lat, obecnie uczęszczam do 3 klasy szkoły zawodowej na profilu elektryk, a po jej ukończeniu zamierzam kontynuować naukę w kierunku technika elektronika oraz elektryka. Po za tym hobbystycznie uczę się programowania, elektroniki oraz trochę gram na pianinie cyfrowym. A co do Elite Dangerous gram krótko więc jestem nowym graczem i od samego początku zamierzałem dołączyć do Polskiego Squadronu więc zacząłem szukać i tym sposobem znalazłem TWH. Pozdrawiam
03.11.2021, 16:29 UTC
Siemka wszystkim
Jestem Kamil i mam 24 lata. Z powołania jestem muzykiem (choć niestety nie zarabiam tym na życie). Potrafię grać na fortepianie, gitarze, basie oraz ukulele. Gry wideo to moje hobby praktycznie od dziecka. Ograłem już chyba kilkaset różnych gier. Ogrom godzin spędziłem w X3: Reunion, a teraz w kontynuacji X4: Foundations. Jednak zaczął mi doskwierać brak interakcji z innymi ludźmi w grze. Dlatego zainteresowałem się Elite. Dopiero zaczynam swoją przygodę z tą grą, więc tak naprawdę nawet statkiem porządnie latać jeszcze nie umiem xD Dlatego liczę na wyrozumiałość i pomoc w nauce. Do zobaczenia w gwiazdach
03.11.2021, 19:58 UTC
Cześć. Janusz z tej strony. Wracam do gry po trzech latach przerwy. Zaczynam praktycznie od nowa i fajnie by było polatać z kimś z krwi i kości
03.11.2021, 22:33 UTC
No tutaj same boty do zarabiania credytów latają
Taki miejscowy żarcik
04.11.2021, 01:37 UTC
Witajcie, Ziemianie! Pochodzę z planety K-PAX. Utknąłem na waszej Planecie Ziemia w zamierzchłych czasach jako turysta naukowiec na zaproszenie podstępnych Annunaki z planety Nibiru, którzy technologicznie pozbawili mnie możliwości powrotu w moje rodzinne strony. Po wielu tysiącach lat przeżytych na tej planecie w końcu doszliście do technologi, która pozwala na podróże międzygwiezdne. Dlatego proszę was o przyjęcie mnie do Skrzydlatej Husarii abym dzięki waszej pomocy i wyrozumiałości mógł powrócić do domu, czyli do gwiazd. Z poważaniem Lord Slayer.
20.11.2021, 02:33 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.11.2021, 02:39 UTC przez RiiZoner.)
Witam!
Damian lat 25 (1996r) Świętochłowice/Silesia Gram w wszystko. Aczkolwiek lubię najbardziej grać w gry RPG. Najwięcej czasu poświęciłem kiedyś w gry MMO tj. Runes Of Magic, Vindictus, Warframe, Last Chaos, Dragon Prophec, OGame, Ikariam, ... Sam jestem zaintersowany tematami tj: - Karate Kyokushin (IKO1 upper silesia) i mam 6kyu (żółty pas); - Parkour (Katowice/Sosnowiec); - Urbex ; - Sport: rower, rolki, pływanie, wspinaczka, turystyka piesza/górska; - Muzyka: Techno, Neurofunk, folklor*, co ja gadam.. wszystko A discopolo jest fajne!- Jeśli chodzi o religię i wierzenia bliżej mi do Rodzimowierców/Słowian niż do Chrześcijaństwa. (Mieszkam 50m od kościołu ha) - Air soft games Co do sportu to przyznam się, że ostatnie lata były u mnie zawile i porzuciłem sport. Przez co ucierpiała kondycja i zdrowie przez pracę..ale wracam. Więc chętnie poznam nowe twarze ![]() Lubię jeść! Nie palę papierosów. Z alkoholem różnie.. już piwko czasem w pubie lub driny na imprezie... Sporo napisałem, ale spokojnie.. rozmiaru skarpetek wam nie podam. Moja słodka tajemnica ![]() Witam! Damian lat 25 (1996r) Świętochłowice/Silesia Technik Elektryk, Budowlaniec*, Operator żurawii IZ, ... Gram w wszystko. Aczkolwiek lubię najbardziej grać w gry RPG. Najwięcej czasu poświęciłem kiedyś w gry MMO tj. Runes Of Magic, Vindictus, Warframe, Last Chaos, Dragon Prophec, OGame, Ikariam, ... Sam jestem zaintersowany tematami tj: - Karate Kyokushin (IKO1 upper silesia) i mam 6kyu (żółty pas); - Parkour (Katowice/Sosnowiec); - Urbex ; - Sport: rower, rolki, pływanie, wspinaczka, turystyka piesza/górska; - Muzyka: Techno, Neurofunk, folklor*, co ja gadam.. wszystko A discopolo jest fajne!- Jeśli chodzi o religię i wierzenia bliżej mi do Rodzimowierców/Słowian niż do Chrześcijaństwa. (Mieszkam 50m od kościołu ha) - Air soft games Co do sportu to przyznam się, że ostatnie lata były u mnie zawile i porzuciłem sport. Przez co ucierpiała kondycja i zdrowie przez pracę..ale wracam. Więc chętnie poznam nowe twarze ![]() Lubię jeść! Nie palę papierosów. Z alkoholem różnie.. już piwko czasem w pubie lub driny na imprezie... Sporo napisałem, ale spokojnie.. rozmiaru skarpetek wam nie podam. Moja słodka tajemnica
30.11.2021, 08:14 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.11.2021, 08:25 UTC przez ROY RIDDICK.)
WITAM PILOTÓW!
Michał z Gliwic. W elite dopiero kilkanaście godzin ale już zdobyłem odpowiednie szlify. Podziękowania dla cmdr Shallowgrave za wspaniały poradnik do gry. W miarę możliwości czasowych będę mógł być pomocny w rozwoju frakcji oraz ekspansji na inne układy planetarne. Mam usposobienie raczej spokojnie, więc chętniej zajmuje się szmuglem i transportem niż bijatyką, więc w tym kierunku będzie szedł mój rozwój w Elite.
01.12.2021, 18:57 UTC
Witam wszystkich komandorów,
nazywam się Grzegorz i jestem z takiej małej mieściny na Śląsku koło Rybnika. Mam 40 dychy na karku, lubię i uprawiam strzelectwo bojowe i sportowe, kiedyś jakieś sporty walki były (ale to było dawno), aktualnie pracuję w firmie zajmującej się testowaniem elementów układu wydechowego pojazdów i maszyn, od 3 lat jestem żołnierzem WOT takie zamiłowanie do broni to i do wojska i militariów też W Elite lubię wykonywać misję oczywiście o charakterze bojowym, a kasę zarabiać na transporcie. Pozdrawiam wszystkich pilotów
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH? | Mathias Shallowgrave | 313 | 58,687 |
18.10.2025, 12:29 UTC Ostatni post: ULISSES77 |
| No to się narobiło! ED za darmo! | Levisq | 2 | 1,170 |
14.11.2020, 18:50 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| [cqc] ciekawa sprawa, czy da się mieć tak mocne tarcze? | kris750PL | 2 | 939 |
16.09.2019, 19:36 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
| tak dla humoru oto co mi się przytrafiło | kris750PL | 6 | 1,537 |
23.08.2019, 16:04 UTC Ostatni post: kris750PL |
|
|
|
Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play! | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,903 |
30.07.2019, 17:22 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |